Председничка Кандидатура-Март 2021 MarkoZivancevic 💥

Day 4,853, 05:16 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic
👉👉👉Свако добро пријатељи, први пут пишем чланак председничке кандидатуре, што значи да сам јако озбиљан у намери да постанем еПредседник ове наше лепе заједнице, а пре свега да се захвалим - "Једна невероватна прича" - Хвала Вам, због вас сам овде!-еРођење и почетак-

👉Пре свега желео бих да се представим људима који ме не познају и да освежим памћење људима са којима сам сарађивао.
еРодио сам се давне 2010 године, сви се сећамо тих времена: борба за Лионинг, фирме које су имале душу и где си био у сталном контакту са радницима(бар ја, редовно сам им слао гифтове у знак захвалности што раде за мене), пар хита које си имао у току дана а који су били јако важни за целу заједницу. Сећамо се тих времена са носталгијом...

-Обично свако ко је почео да игра еРеп почео је због војног модула, тачније ратовања... Почео сам у јединици СЕЛЕВЧАНИ, коју сам касније реосновао и до дана данашњег зове се Небески Селевчани. Имали смо јако добре борце и јак колектив, на ранг листи били смо од 10-20 места, али смо изнедрили много добрих људи, много добрих ратника, неколико Легенди, неки су сада утицајни људи у еСвету, међутим већина је кренула неким својим путем за који мисле да је бољи.

-Политика, двоклик и еУмирање-

👉Политички, почео сам такође у оном модулу где је некако све било праведније, бар се мени тако чини... Да би ушао у конгрес морао је неко лично за тебе да гласа. То је овако изгледало: ти се налазиш у одређеној регији нпр Шумадији, кандидујеш се, странка у којој се налазиш делегира 2 члана да је представљају на конгресним изборима у тој регији. Свако ко хоће да гласа за тебе мора да се налази у тој регији у којој си се ти кандидовао и наравно директно именом и презименом за тебе да гласа. У том систему био сам много пута коЊгресмен 🙂

Такође учествовао сам у многим еВладама од 2011 до 2013 године, између осталог био сам у МоД тиму код Ђенерала, МоФ-а тиму у разним Владама, МоЕ тим.... Систем сам добро познавао али се нисам истицао, фактички био сам у сенци(тако сам желео). Међутим 2012 године основао сам Странку Моралног Ускрснућа, иста прича као са војном јединицом, јако ми је било битно да у њој буду добри људи, да направим добар колектив. И тако...имали смо добар колектив.

Крајем 2013 године одлучујем да са малом групом људи одем у еАустрију (за ту одлуку пресудно је утицао РЛ јер сам много пута био у Аустрији, између осталог моја ближа и даља фамилија живи и ради тамо).
Тешко је било добити еДржављанство те земље, али сам са још једним пријатељом направио такву диверзију да нису знали шта их је снашло (П.С. молим тог пријатеља ако игра и даље да ми се јави, нмг да те нађем брате мој, еМртав си на старом профилу, ако играш јави се) И дан данас постоји група наших људи који су у еАустрији, момци се боре мушки, свака им част на истрајности. Браво браћо!!!

И тако, дошло је до засићења, мењао се модул, опет, по мени на горе, и тако да сам од 2015 до 2016 године био у двоклику, а 2016 еУмро.................

-еВаскрснуће-

👉Моје еВаскрснуће десило се крајем 2020 године, оно што ме је запрепастило је број становника, број на историјском минимуму. 90% пријатеља еМртво, једном речју заједница пред гашењем...
Нови систем игре, систем ратовања, АИР, ботови, хитери, све нешто ново, једино што је старо - јединица 🙂 ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ ОСТАЛИ!!!
Наравно бацио сам поглед и на политичку сцену, опет шок 😳😳😳.... две водеће странке ССС и СНФ (за које нисам знао како су настале и када), нема СЗР-а, нема Хрчка, нема Весне Гамбино, чак ми и Сумњиво_лице недостаје... али кажем "ДОБРО ЈЕ" бар имам против кога да играм 🙂 , ту су Страхињић не знам ни ја који по реду број 🙂, Угац2, Фрее Ареа...
Пронађем странку (Странка Моралног Ускрснућа) коју сам оставио 2013/14 године када сам отишао у еАустрију,
неко је преузео и променио све, звала се Странка лопова и лажова. У њој само 2 члана. После пар дана постанем председник странке и наравно повратим јој стари назив.
За само 10 дана смо ушли у ТОП10 странака еСрбије а за мање од месец дана у ТОП5 и конгрес (Хвала људима из Народне Уније који су нам једина искрена подршка). Сада смо на другом месту на топ листи. Оно што ме радује је то што смо МИ једна невероватна дружина, где су нам чланови углавном стара гарда, добри и поштени људи, срце бих дао за њих. Не би прихватио 1000 неких дискутабилних зарад власти и првог места, остао би са ових мојих 100 исправних. ХВАЛА ИМ-Коначно да пређемо мало на кандидатуру, садашњост и будућност.

👉Многе ствари су се десиле које утичу на даљи ток и однос снага у еСвету. Админ је прво бановао неколико наших "хитера" (хитери савеза) што не би било чудно да је исто урадио и са супротном страном. Њихови хитери су остали у игри. Овде прочитајте шта значе "државни хитери". Неколико дана после тога пала је "сеча кнезова", админ је привремено бановао преко 60 наших најјачих играча, Легенди у сваком смислу, и многе "јаке" играче Астерије. Ствар је јасна, ако овако остане НАДРЉАЛИ СМО!
Међутим ми смо СРБИ, ми смо тај НЕБЕСКИ НАРОД, мада ни историчари не могу да се сложе ко је то рекао и када, али дефинитивно ЈЕСМО.

👉Ево разлога... у тој тешкој горе поменутој ситуацији Срби су се окупили око две идеје:
-Прва је како сам ја закључио из разговора које само водили са актуелним председником Strahinjic III.
ОВО је мој утисак и схватање шта је он хтео да уради ако постигнемо Јединствен договор везан за бојкот. Када смо водили разговор није желео поново да се кандидује за председника. Извињавам се ако сам погрешно схватио.
Како сам схватио ОН предлаже да се крене у БОЈКОТ, што значи да се престане са куповином пакета и спонзорисањем Админа који нас тлачи, да се престане са новим ратовима и отпором, да се на тај начин обесмисли надмоћ Хрвата који су стекли неправедном одлуком админа, а да се тако покаже Админима да су погрешили не би ли исправили неправду. Једном речју морали би да се предамо без борбе и да чекамо одлуку Плато Трибунала. Да се разумемо ја сам за сваку врсту бојкота, борбе за своја права, иначе у РЛ сам члан три различита синдиката(у два сам чак био у главном одбору организационе јединице), што говори да не пристајем на тлачење.
Међутим овде Админ поставља своја правила, а ми самим играњем пристајемо на њих. Ову неправду сам схватио на тај начин да свака игра има три нивоа играња: easy (лако), normal (нормално) и hard (тешко). Ми смо прешли ова прва два нивоа, што би се рекло "прешли смо игрицу", е сада је ред да играмо мало на хард. Иначе у јако тешкој смо ситуацији, ко год буде Председник суочиће се са брисањем територија и окупацијом.
-Ово је нова кандидатура актуелног председника па прочитајте сам.
Биће тешко али ево те
👉-Друге идеје коју МИ заступамо, а то је ОТПОР и БОРБА до последњег! Не желимо да се предамо и да пустимо другима да нас растргну, не кажем да ћемо успети али кажем да се нећемо предати без борбе, ма колико смо ослабљени бићемо трд орах за сваког окупатора. Не смемо стати-стагнирати са јачањем (буџењем профила) јер ћемо у тој ситуацији додатно заостати за противником.
План је да се воде прави ратови, без безпотребног плаћања дмг-а. Пробаћемо да што више уштедимо новца и дмг за борбе које нас очекују.
Овај председнички мандат ће бити врућ кромпир, јер нам предстоји оно што сам горе поменуо. Нико не жели да преузме одговорност. Пружам руку 🤝 сваком ко је ушао у ову трку са жељом да баш сада победи и ако победи ЈА ћу му лично помоћи шта год буде требало јер знам какаво време и тренутак долази за целу нашу еЗаједницу.
Пријатељи имајте вере у НАС јер свако од нас жели ЈАКУ и МОЋНУ СРБИЈУ, тачније сви желимо НАЈЈАЧУ СРБИЈУ јер подсетићу вас-МИ смо небески народ.👉Историјски (09.03.1991* 12.03.2003* 17.03.2004* 24.03.1999😉-март је месец када се код народа буди спремност да нешто промени и месец када смо доживели толика тлачења и неправде али смо увек изазили као победници. Ујединимо се и ПОБЕДИЋЕМО!

👉Ово је састав Владе са којима ћу радити ако будем председник:

-Гувернер-Belobradi Jr (тим:Eagle11)
-Министар одбране-Kornjaca 52 (тим:Nikol000, Eagle11, Kheshig)
-Министар спољних послова-Free Area (тим:Belobradi Jr)
-Министар информисања и образовања-Kheshig (тим: Sljivo)
-Премијер-Eagle11
-Помоћник премијера-(Џама из Бора)

Морам да напоменем да ћу ако будем председник у првом чланку обраћања нашој заједници навести сва имена људи који ће помагати у раду Владе РС.Желео бих да се захвалим странкама које су подржале моју кандидатуру:Људи хвала вам од 💓 на подршци, трудићу се да што боље одрадим посао за који сте ме продржали.👉Док вам ово пишем председник Хрватске је предложио конгресу Ваздрушни Напад на НАШУ ОТАЏБИНУ, на нашу СРБИЈУ!!!👉Ја сад идем да збијамо редове, ускоро креће прави БОЈ а ви одлучите ко ће сутра да вас предводи!
ЈУРИШ!!!!!!!!


Хвала на читању,
извините на досади
МакроЖиванчевић...