Ce sa faci... n-ai ce sa faci...

Day 4,852, 13:34 Published in Romania Romania by cuculet11

Salutare si bine v-am regasit.

Da. Este articolul cu numarul doi 🙂

Am venit pe aceasta lume in urma cu multi ani (2009), dar din motive necunoscute mie in acest moment (am memoria scurta) am trait linistit cateva saptamani apoi am intrat la criogenare pentru multi ani. In urma cu vreo 2 luni sau chiar mai putin, un concetatean a dat peste "capsula timpului" si m-a trezit din somn.

Revenind in fascinanta lume eRep cu forte proaspete si pus pe treaba, nu mi-a luat mult sa imi dau seama ca ceva pute a incet. Adica mai pe romaneste, viata in eRomania e destul de eMonotona. Este o insiruire de clickuri care nu se prea schimba de la o zi la alta. Senzatia e ca rulez un script de fiecare data cand mai trece o zi, si inca o zi, si inca o zi...

In linii mari eViata mea decurge cam asa: Lucrez, ma antrenez, mai lucrez un pic, ii enervez pe unii care sunt in razboi cu noi, ca mai mult de a-i enerva nu am ce sa fac, si a doua zi o iau de la capat. Aceleasi clickuri, aceleasi actiuni.

Mare mi-a fost uimirea ca la primul articol publicat sa vad ca de fapt sunt mai multi cetateni vii decat credeam la inceput. Parca se misca ceva dar inca nu inteleg ce. Apsropo de cei care inca traiti, vreau sa va multumesc mult pentru sustinerea voastra si pentru felul i care m-ati primit.

Asta e toata eViata? Mai pot face si altceva? Voi cu ce va ocupati eTimpul in eRep?

O zi minunata sa aveti si plina bineinteles de... ce vreti voi.

Al vostru,
Cuculet al 11-lea