[Народна унија] Програм, конгресни избори и подела

Day 4,849, 11:34 Published in Serbia Serbia by Kheshig


Поштовани суграђани и саборци,
Руководство Народне уније је после Статута у децембру 2020. године донело и Програм странке који можете прочитати на овом линку. Народна унија сматра да су транспарентност, одговоран и искрен однос према јавности и помоћ свим играчима темељ на којима можемо заједно градити бољу заједницу на овом серверу.

Кад смо већ код сервера игре, сведоци смо великих промена које иду на велику штету Србије али и целог савеза. Народна унија сматра да није време за дефетизам већ за збијање редова. Србија је због разних фактора, укључујући и администраторе ове игре, била у небројеним тешким ситуацијама и оно што нас је из тих ситуација извукло је заједништво! Заједништво је оно што нам треба, стога Народна унија дели сваком играчу који се јави по 20 ку7 тенкова, чланови који се јаве добијају 50 ку7 тенкова, док сваки нови члан добија 15,000 динара!Што се тиче конгресних избора, Народна унија је поново изашла у коалицији са Странком моралног ускрснућа. Имамо два конгресмена који ће нас представљати, а охрабрује нас податак да је наша коалиција освојила 31 глас више него на претходним изборима, што нам јасно ставља до знања да смо на добром путу.Били стари или нови члан, или неутрални играч који воли дружење, добродошли сте у групу Народне уније на телеграму коју можете посетити на овом линку. За сваку информацију, предлог или критику се у сваком тренутку можете јавити руководству странке. Можете нам се јавити поруком у игри, или на телеграм чету Народне уније чији линк имате неколико редова текста изнад.

Шта да вам кажем, људи. Следе нам тешка времена, али сам сигуран да заједно можемо изаћи из овога још јачи! Живела Србија!

С поштовањем,
Председник Народне уније
Кешиг