Απάντηση στον ενωτικό Zeus

Day 4,849, 09:18 Published in Greece Greece by Asoee

Αγαπητοί e-Έλληνες,

Στο προηγούμενο του πολιτικό άρθρο ο Zeus τελείωσε με τη φράση "Αυτή τη φορά τις αλλαγές θα τις φέρουμε εμείς. Εμείς ενωμένοι."

Σήμερα στο κυκλικό των βουλευτών μόλις ανακοίνωσα ότι από το κόμμα μου θα είμαι εγώ υποψήφιος για το προεδρείο της βουλής και ότι κάθε κόμμα έχει 48 ώρες να ορίσει τον εκπροσωπό του, καθώς είχαν ενημερωθεί και οι πρόεδροι των κομμάτων πολύ πιο πριν από αυτή τη δήλωση μου. Ο ενωτικός Zeus ανακοίνωσε:

Καλησπέρα και καλή θητεία σε όλους. Θέτω θέμα άμεσης αντικατάστασης του Ασοεε από βουλευτή, από τον επόμενο υποψήφιο της Νέας Πορείας. Ο λόγος είναι η διαρκής δράση του ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και η υπόθαλψη οποιασδήποτε προσπάθειας γίνεται για οργάνωση της χώρας. Μονοπωλεί τον χρόνο και την υπομονή όλων, δημιουργώντας προβλήματα επί παντός επιστητού. Το θέμα, θα συζητηθεί εδώ για 48 ώρες και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία. Προς ενημέρωση όλων αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία και με ψήφους 50% συν ένα θεωρείτε άμεσα εκτελέσιμη. οποιαδήποτε πρόταση βουλευτή συζητείται για 48 ώρες και θέλει 50 συν ένα τοις εκατό για να γίνει δεκτή"

Για να μη μένουν κρυφά αυτά στα κυκλικά των βουλευτών

α) Γνωρίζει από τα game mechanics ότι δε μπορεί να γίνει αντικατάσταση βουλευτή από το ΠΡΟΕΔΡΟ?

β) Γνωρίζει από τα game mechanics ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Νέας Πορείας ορίζει τη λίστα των βουλευτών και ότι από το καταστατικό της Βουλής που υπάρχει από το 1.600+ αυτός ορίζει το μέλος του προεδρείου?

γ) Γνωρίζει ότι όποιος δεν είναι αντίθετος με τη γνώμη του δεν είναι multi μου όπως λέει για πολλούς τώρα τελευταία στο telegram?

δ) Γνωρίζει ότι αυτή η πρόταση δεν έχει γίνει ποτέ στα 12 χρόνια της egreece από ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε όταν είμασταν στην Asteria και βαρούσαν κάποιοι ανάποδα αλλά ούτε ακόμα όταν φύγαμε και μπήκαμε στο Syndicate και είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ?

Όλα αυτά μέσα στο κλίμα ενότητας του Zeus!!!