Балканската Магия или изповедта на един Кон

Day 4,847, 10:29 Published in Bulgaria Bulgaria by KonchesPrashki

Здрасти Банда,

Един кон тука иска малко да поговори за Балкансата магия, или както простолюдиото и админите му викат "бъг". Едни ора откриха един бъг, той беше репортнат почти веднага, админа си затвори очите , 4 месеца нямаше реакция нямаше нищо. Много добре знаете в какво състояние бяхме есента 2019та година та и цялото лято.

Tъ представете си следната ситуация... от месеци не си спал щото следиш на КОДЕ влаковете. Пълна каша е, в чат си с оше 10 идиота като тебе дето следят битките и се чудят кво да правят. БАМ! изпускат една атака в 3 сутринта, звъни телефона ставате всички глупаци редите се за въстание , тръгва въстанието. Преди това цяла Астерия е писала стотици тикети за тея влакове и РУК... АМА НА ! сега ше им покажем! Mинава въстанието! Ще се освобождаваме , пускаш закони става война, налял си грубо една заплата за един ден да станат нещат, щото повтарям си тъп Кон с прашки при това.... И БАМ 6 ЕВ закона + АС по тебе.. добре че си си вързал гащите и ще се криеш в румънско че Румънците се не им стига силата на КОДЕ и тях да държат...

Ама ти си умен Кон, опитваш се да говориш с Украйна и Русия да си осигуриш местенце там да живуркаш.. ама не И едните и другите са тиня.. Еми хуу ...

Мине не мине една седмица пак си изтрит. Да му.... аиде съшия филм.. месеци наред същтие глупаци сте в тоя чат следите влака мъчите се , македонци и сърби и те покраи вас, дириш съюзници дириш решение. Идва Александра от UAE манна небесна откачена е до край ще правите варгал...... и изведнъж става още нещо, Господ отговаря на молитвите ви и се появява Балканската Магия. Първоначално се репортва, нищо... Почва да се предава от уста на уста, чудиш се дали КОДЕ знят за нея и от кога?

Фанали са се камара идиоти в един чат споглеждате се така да се каже , няма ко да се губи, или това или ще пукясаш от безсъние.... И така се реши без даже да се поговори за това, че е няма нищо за губене и Балканската Магия да се ползва.

Уверявам ви, нито един дето я е ползвал не съжалява и би го направил пак!

Наздраве!