ВАЖНО!!! Кратка ретроспекция на случващото се

Day 4,846, 06:02 Published in Bulgaria Bulgaria by Educational Center
Здравейте Уважаеми еСъграждани!🙂


За тези от вас, които не са запознати:


В тази статия, МаМ предлага Код и Астерия да не се бият един срещу друг, а да атакуват неутралните страни.

https://www.erepublik.com/en/article/break-the-cycle--2731093/1/20

Като цяло и на пръв поглед, идеята се нрави на някои държави. Мисля, че се досещате кои.

„Спалит Москву!“ и т.н.

Най-вероятно съществуват и такива от Астерия, които ще се поблазнят от идеята да не бъдат изтрити, а да трият други, като си ги поделят с КоД.


Тук ще направя едно малко лирическо отклонение:
(Не е ясно, кой измежду Астерия и Код, ще вземе Западен Сибир и кой Волга Вятка, примерно!) 😊


Както е казал народът: „Истината е някъде … там…!“


Как обаче му е хрумнало, защо му е хрумнало и т.н. ? „Крушката си има опашка!“

След ресурсните войни, почти всички фирми на турските играчи бяха преместени в Русия.Руснаците от своя страна им пуснаха ембарго. Имат стари дрязги и това е обяснимо.

Статия с малко разяснения и сметки в руската преса:
https://www.erepublik.com/en/article/-4-7-2731172/1/20


Мисля, на всички е ясно, че тръгнат ли Код сами срещу Русия и Полша, автоматично получават нови врагове. Като че ли това обяснява цялостната концепция. 🙂 Същото обаче важи и за нас!!! Обобщавайки, добро попадение по избора на подходящия момент, а именно, когато Астерия е пред окупация, но... до там. Поне според мен.


Какво означава всичко това обаче за еБългария:

1. Изтрити
Което беше ясно още с банването на хитърите на страните от Астерия и отказването на немалко играчи. Чуват се слухове за още банове. Както виждате, ботовете на код си бият в битките и никой не ги пипа.

2. Заедно с Код се атакуват Русия и Полша
Мир, блаженство, ТВ-та и т.н. Във всички случаи ще има сътресения по време на войните по нашите производствени компании, но като цяло, накрая по тази схема ще има отново макс бонуси. Логичните въпроси тук са:


- Докога?

- Струва ли си?


Лично на мен, всичко това ми е малко… (ще се въздържа от коментар), но няма да се учудя, ако някои страни стигнат до някакво споразумение. Да участвам в подобни договорки е немислимо. Предпочитам изтриването, но мога да разбера и мераците на русофобите. Макар да не виждам връзка между реала и играта, и поведението на руските играчи тук, както и отношението им към нас.
Най-вероятно ще се намерят и други мнения и аргументи.


Факт е, че ако се стигне до сделка, еБългария няма да е разделена за първи път заради Русия и със сигурност ще има играчи, които да бият и от двете страни.

(Някои от вас си спомнят събитията по времето на Козата, когато дадохме коридор на Полша да атакуват Русия, уж, за да стигнат до Китай, като така и не стигнаха до там. Набиха ги и се върнаха с подвита опашка. Целта обаче си беше Русия.)


Дали да се пуска референдум по темата, преценявате вие!

Честно казано, не виждам смисъл от това. Каквото и да реши референдума, най-много шепа играчи да се съобразят с резултатите от гласуването, респективно решението, но...


Микрофонът е ваш...Sollam