SOC! Scandal in The Matza Party! Poze in premiera de la fata locului!

Day 4,846, 01:15 Published in Romania Romania by The Rohirrim


Ma scuzati,

dar trebuie sa ma plang! Articolul asta nu e de nici un interes si nu are nici un alt scop decat sa ma plang si sa il fac de rusine! Sa il vada toata tara, sa il arate cu degetul pe strada, dom'le... ca nu se mai poate!

Deci eu, comnu' Rohirrim, sunt membru vechi al The Matza Party. Atat de vechi, ca intre timp am si adoptat o pisica. Dar nu despre asta e vorba. Eu luna de luna imi fac treaba in partid, ascult, ajut, sunt un bun coleg zic eu... si pe 25 sunt propus iarasi la congress.

Ete... luna asta nu a mai fost cazul. Desi am zis "multumesc antiCIPat" cand mi-am depus candidatura, azi m-am trezit cu surpriza de a ma regasi pe liste la pozitia cu nr. #14.

DA!

Dracul ala de mib boby m-a pus pe liste pe pozitia nr. 14. Stim cu totii ca cu toate matzele, cu toti motanii si cu toate clonele si pisoiasii nu o sa avem noi 14 mandate in congress nici cand mi-or cadea mustatile... Ba, mai mult, daca credeati ca se poate o grozavie si mai mare de atat, l-a pus mai sus pana si pe fosila aia de
d sturzoiu!

TRADARE! TRADARE! DE 3 ORI... TRADARE!

O asemenea injosire nu poate fi trecuta cu vederea! De asta i-am si zis "liderului" nostru ca s-a terminat cu mita electorala si nu o sa mai scriu nici un articol despre partid! Sa vedem noi acuma cine ii mai da lui lapte si whiskas si cine ii mai scrie lui articole in care sa apara numele partidului in presa locala!

Asa meriti, matza bleaga ce esti! HA! I-am zis-o!

Deci va indemn si va rog sa mergeti la urne si sa votati TMP ca sa ies, chiar si in aceste conditii grele si cu aceasta opozitie potrivnica, congressman si sa le bat eu obrazul la urmatoarea sedinta!

Atat!

Al vostru,
The Rohirrim.