ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Day 4,845, 11:41 Published in Greece Greece by Zeus Christou


Καλησπέρα σε όλους τους e-Έλληνες.

Ευελπιστώ η αύξηση της συμμετοχής των ψηφοφόρων να σημαίνει και γνήσιο ενδιαφέρον να ενεργοποιηθούν έστω και λίγο για τον σκοπό μας, που δεν είναι άλλους από το να φτιάξουμε ένα παιχνίδι βιώσιμο και αποδεκτό από όλους. Η καινούρια μέρα μέρα, απαιτεί την σύμπραξη όλων των παικτών που μπορούν και θέλουν να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους στην ανάκαμψη της χώρας.

Αυτό το μήνα η προτεραιότητα μας είναι απλοποίηση των δομών του κράτους και η ενίσχυσή τους με όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες. Την διασκέδαση όλων, σαν κοινότητα είναι στο χέρι μας να την κατακτήσουμε άμεσα. Την διασκέδαση στο παιχνίδι θα την διεκδικήσουμε με όλα τα μέσα πάρα πολύ σύντομα.

Η ψήφος σας αυτό το μήνα ας μην είναι απλά μια ψήφος για το κόμμα που παραδοσιακά ψηφίζει ο κάθε ένας και κάθε μία από εσάς, ας είναι μια ψήφος για την αλλαγή. Την αλλαγή που όλοι ανεξαιρέτως περιμένουμε.

Το ΕΕΚ για ακόμα μια φορά αντιπροσωπεύει αυτή την αλλαγή. Διεκδικεί μια e-Ελλάδα ενωμένη, δυνατή, πρωταγωνίστρια και μαζί με την χώρα, να ανακάμψει και να αναγεννηθεί το παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε και με μεγάλη πίκρα υπομένουμε τις κακές και πολλές φορές κακοστημένες αλλαγές του. Αυτή τη φορά τις αλλαγές θα τις φέρουμε εμείς. Εμείς ενωμένοι.

Μετά λόγου γνώσεως
Ζεύς

PS. Τα γραφεία του κόμματος, αναμένουν με τις γραμματείς έτοιμες να σας υποδεχτούν, να συνεργαστούν με όλους και να σκύψουν με αφοσίωση πάνω στα προβλήματα των παικτών και της χώρας, με σκληρή δουλειά, μεράκι και στόχο την επιτυχία!