[Само Србија] Велика подела опреме!

Day 4,842, 14:03 Published in Serbia Serbia by SAM0 SRBIJA

Велика подела опреме!Редовна подела опреме странке Само Србија!

Одмах напомињемо да подела важи САМО ЗА ЧЛАНОВЕ СТРАНКЕ САМО СРБИЈА!

Услови су:

1. Да сте члан Само Србије, а ако нисте можете се учланити ОВДЕ

2. Да дате глас овом чланку, како би га што више људи видело.

3. Да разгласите чланак (дате шаут)!

4. Да оставите у коментару шта желите од опреме: 100 тенкића или 10000 еРС Динара!

Свако ко испуни услове добија 100 тенкића или 10000 еДинара по сопственом избору!!!

И овог пута, као и до сада странка "Само Србија" оставља вам и могућност да уместо златника, тенкића и ракета, добијете хлеб. Наиме доста младих играча углавном пуца у Ваздушним рундама без оружја (ракете су прескупе) тако да је Главни Одбор странке одлучио да остави могућност за поделу хлеба у висини од 20 златника тј. око 10000 РСД.

Значи ко жели да пуца у Ваздушним рундама може добити 2000 Ку7 хлеба. Ку7 хлеб вам обнавља 20 јединица енергије што значи да ће сваки играч који се буде пријавио за хлеб добити 40.000 јединица енергије!

Подела ће се вршити у току недеље!

Прелетачима и мулти налозима подела ће бити ускраћена!Стални пријем чланова!

Желели би да обавестимо све играче у Републици еСрбији да је у току СТАЛНИ пријем нових чланова у странку! Уколико одлучите да нам се придружите јавите се H0RU5 -у како би вам послао пакет добродошлице у виду 50.000цц колико пакет добродошлице вреди. Једини УСЛОВ је да налог буде старији од 6 месеци како би добио овај пакет, налози креирани пре тога сматраћемо мулти налогом и вршићемо проверу код администратора. Значи СВАКИ НОВИ ЧЛАН ЋЕ ДОБИТИ 100 ГОЛДА ИЛИ 50.000 РСД У ПРОТИВВРЕДНОСТИ!!!
Уколико сте нов члан странке ОБАВЕЗНО то напишите и доле у коментару!
Ми се надамо да ће вам овај пакет помоћи у почетку, нарочито ако се млад играч у првој Дивизији, а као помоћ СВИМ играчима СВАКОДНЕВНО делимо по 200 ку3 хлеба на зиду странке!

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ ОВДЕ!Омладина Само Србије и Извршни Одбор

Овим путем би смо желели да вас обавестимо да је у току пријем играча у Омладину Само Србије и даље у Извршни Одбор. Сви који су заинтересовани да се мало више укључе у рад странке као и политичку ситуацију, било код нас у еСрбији тако и у еСвету могу да нас контактирају и да нам се придруже! Омладина Само Србије ће имати могућност да бира Менторски тим у зависности у којим сферама се крећу њихови интереси и тако бити упућивани у тимове за помоћ у раду еВладе (МоФА, Економија, МоД, МОС и МИ).
За више информација јавити се играчу H0RU5.

еБебе

На зиду странке се свакодневно врши подела тенкића и хлеба тако да немојте пропустити да и то обавезно погледате и једном дневно можете бити награђени са 5 тенкића уколико будете довољно брзи и да будете у првих 10, или по 200 ку3 хлеба за СВЕ играче који се јаве на том посту!

Контактирајте нас!

Дођите и на чет странке уколико вам треба било каква информација у вези игре или само желите да се дружимо. Биће нам задовољство да вас угостимо на нашем званичном каналу, уколико користите ИРЦ - канал на којем нас можете наћи у било које дана или ноћи је #samosrbija или на каналу #rеs на Ризоновом серверу.

Само Србија на Дискорду .

За разглас - шаут:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩*۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[Само Србија] Велика подела опреме!

erepublik.com/en/article/-1344-2730998
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩*۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬