[MK] Beköszönő

Day 4,829, 05:06 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Pálinkás jó napot mindenkinek,!

A februári választásokat megnyertem. Köszönöm a támogató pártoknak és persze legnagyobb köszönet azoknak jár akik rám szavaztak.
A többi indulónak is köszönöm, hogy részt vettek a választásokon és ne adják fel, hisz majdnem mindenik jelölt reális előre jól lekommunikált programmal indult. Más kérdés, hogy ezen programok egyike sem fogalmazta azt meg, amit szerintem leginkább KELLENE éspedig, hogy milyen módon tudjuk KICSI közösségünket ITT EBBEN a játékban megtartani VAGY AKAR neadjisten szaporítani is. A mindenkori elnöknek, ebben a játékban, ez kell legyen a fő célja (szerintem) és ennek az irányában kell tegyen lépéseket, akár a játék mükődtetőinek segítségével is. Az én előre nem kommunikált, fő célkitüzésem is ez kell legyen. Előre nem írtam le, de mentségemre szóljon, hogy az előző programjaim ide vágó pontjai, mind aktuálisak most is illetve SAJNOS újra aktuális lett pl. az a pont, hogy sikerüljön újra kongát felállítanunk, ami azt jelenti, hogy tavaly július óta az erőviszonyok nem változtak, tehát még mindig az Asteria (+csatlósai) erői dominálják a harci modult.
Sajnos ennek következtében teljesen el vagyunk törölve, a jelenlegi helyzetben sok reményt nem látok arra, hogy ebben a ciklusban felszabaduljunk, de a szalmaszálat is meg kell ragadnunk, akár az előző ciklusban, hisz pl. egypár napos/hetes időszakos/részleges felszabadulás is eredménynek számítana, jelenlegi erőviszonyokat figyelembe véve. Egyébként én, mint székely/magyar ember soha nem leszek áruló és emiatt nem fogom soha szorgalmazni szövetségünk elhagyását, hisz nem ez jelenti a tartós térképen maradásunk zálogát, hanem inkább az fogja, ha az erőviszonyok változnak és sikerül pl a csatlósok táborából ütőképest partnert/partnereket a mi oldalunkra csábítani vagy ami talán még megoldás lehet, ha sikerül olyan játékmechanikai változásokat kierőszkolni (akár bojkottal is) ami pl ellehetetleníti a végtelen edzőháboruk (TWk) fenntartásást és azokban max medált lehet majd szerezni, de anyagi juttatás limitálva lesz, így nem lesz lehetőség végtelen arany készletek felhalmozására, ami arra vezetne, hogy csak RL pénzre lehetne ISMET pl. pakkokat vásárolni, ami gyökeresen megváltoztatná ISMET a játékot, ahogy anno 2019 év végén a játéktokenek (game token) bevezetése is megváltoztatta. Mindenesetre lépéseket fogok tenni ennek irányába és ahogy vettem észre nyitott ajtókón kopogtatok, hisz a müködtetők anyagi bevételei a tavalyi év folyamán jelentősen megcsappantak így az ilyen irányu változások SZINTE BORITEKOLHATOAK lesznek.
Fontos kérdés még a jelenlegi szövetségből való kilépés kérdése illetve volt olyan jelölt, ezen a választáson, aki ebből probált POLITIKAI tőkét kovácsolni (nagyon helyesen) egy szó, mint száz én a 3 opció közül ami rendelkezésünkre áll az elsőt a 1.MARADAST+EROSODEST szorgalmazom...a másik két opció a 2.FUGGETLENSEG és az 3.Asteriahoz való csatlakozás szerintem nem járható út. A függetlenség=ugyancsak eltörlés, de gyakorlatilag nullázodik a felszabadulás esélye, hisz magunk erejéből erre valami kevés esély van....
Hadd ne kelljen ecsetelnem, hogy a romi-Asteria szövetséghez való csatlakozás miért nem opció számunkra.
Summa summáram marad a jelenlegi szövetség és inkább ennek erősítése kellene legyen a cél és nem az ellehetetlenítése. Egyébként mindenféle kilépés nélkül is könnyen előfordulhat a szövetség magától felbomlik, nem kell már sok hozzá nem kell ezt mi előidézzük, de ettől még nem lesz jobb nekünk, amíg a fent emlegetett változások vagy a MI szövetségünknek (nevezzék azt bárhogy) a megerősítése nem fog megtörténni a romik nem FOGNAK önként, vígan dalolva kivonulni tölünk. Ahogy írtam jelen pillanatban a romik tartanak megszállva minket, mint alapszabály (nekem legalábbis) jó tudni, hogy romi oldalon nem ütünk, ezért, ha zavarni akartok romi edzőháborukat, akkor olyan csatákat válasszatok, amelyben a romi a VEDEKEZO fél (így győznie kellene) és mindig az ellenoldalon (támadó oldalon) üssetek a romi ellen...illetve figyeljétek az országfalat, mert mi sose adjuk fel és mindent megteszünk, hogy sikerüljön újra legalább ideig-óráig felszabadulni.
Aki szeretne csatlakozni, telegramos csatornáinkhoz az alábbi linken teheti meg: https://t.me/joinchat/VcV6ohCIx7TlWeDb
Tervezzük közös, együttes ütést, amiről az ingame körlevelekben és telegramon adunk bővebb tájékoztatást illetve még hasznos infó, hogy Heroine17 által elindított hétvégi fegyver+kaja osztás megmarad ezutás is.
Mivelhogy az állami fegyver/kaja készletek lemerülőben vannak, ezért valoszínüleg nyilvános közbeszerzést (tendert) is fogunk kiírni, hogy legyen mit osztogatni.


Kormánylista a következő:
Elnök: WasssDorong
Alelnök: heroine17
Hadügy: Botyar
Külügy: wwenigma (örök KM)
Gazdasági Miniszter: Zoleeka, Szaszi
Segítők : Sportster, Goobee
DE bárkit szívesen látunk, aki segítene illetve képes és akar is segíteni abban, hogy megmaradjunk és tovább játszhassuk ezt a játékot!!!

Erőt, egészséget kívánok mindenkinek
WassDorong