Упатство за мисија Senior Journalist - дел 3

Day 4,818, 13:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by CrnorizecHrabar

За да се заврши побрзо оваа мисија потребно е да се напишат трите артикли што побрзо (играва не дозволува креирање на два артикли за пократко од 1 час). Ова е важно за брзината на собирање коментари бидејќи секој ќе може да остави коментари на сите три артикли кога веќе еднаш пристапил кон вашиот весник.

Кога ќе бидат готови артиклите тогаш треба да се огласи акцијата на собирање на коментари на ѕидовите на партијата, воената единица и пријателите. Замолете некој да го огласи артиклот и на државниот ѕид.

Ова е последниот артикл од трите за мисијата.

Ви благодарам на сите!