Magdika megmondta

Day 4,811, 07:06 Published in Hungary Hungary by Defender of Ascalon

Le vagyon írva.....
...........

Magdika megmondta, mi a megoldás


Zene: Encoding the Fibonacci Sequence Into Music
(kisborok hasznos cikkében olvasható, hogyan kell YT videót felhasználni)
(nem így)

Kedves Olvasók!

Lezajlott a negyedik magyar-magyar puccs (HUpák, fsb, rRonin, hafhaf/rRonin), érdekes előzmények után, váratlanul, és váratlanul gyorsan. Napközben történt, sokan voltak itt, egy ideig sajnos a zárt századok miatt nem nyílt mód szlovák ÁP-n kívül beszállni a védő oldalon, ez, mint megtudtuk, szándékosan volt így, később 2 MU is fogadta az érkezőket, az egyikből komolyabb CO-t is tett ki valaki.

Lehet elemezni, vádaskodni, szomorkodni, keseregni.
Van miért.
Már megint fafejű politikai és egyúttal erőfitogtatási cirkusznak lehettünk tanúi, akkora sebzéseknek, amilyeneknek sokkal hasznosabb helyet is lehetett volna találni - már, ha nem tartanánk érvényben azon magyar közéleti standardot, mely szerint senkinek semmi köze hozzá, hogy ki, hová, mennyit sebez.

Ideje mély levegőt venni, szusszanni, és megnézni, hol tartunk most. Társadalmilag is. Vannak ellentétek, érdekesmód ezek csak részben és nem ritkán látszatra elvi ellentétek, inkább személyes indíttatásúak. Nincs ebben semmi különös, sokan 10 éve (plusz mínusz néhánya) ütjük el itt az időnket.
Hogyan tovább?

A továbbiakban is lehet keseregni... vagy... megfogadni Magdika HUpi anyosa tanácsát, aki már ma reggel tisztán kimondta: oda kell menni, és elfoglalni eSzlovákiát, szó szerint: eltörölni. Támogatom.

Mi volt pár nappal ezelőtt a helyzet?
eMagyarország kedvetlenül, visszafogottan ütögette az RW-it, időzítette a csatákat, várta a keddi epic-et, remélte a jobb időt és kedvenc sorozatának új részeit - kényszerpályán sok minden egyébre nem futotta, a CODE is vergődik.

Északi szomszédunk, a hosszú évek óta magyar kontingens által vezetett eSzlovákia eközben független államként sikeresnek mondhatta magát, belső ellentétek nem feszítették, voltak területei, miközben nekünk nem volt országunk. Ha esetleg ezt nem vette volna észre valaki, udvariasan fel is hívták a figyelmünket a tényre.
Megállapodás szerint egy elvileg ellenséges országgal TW-ztek, azzal az országgal, amelyik minket elnyomva tart. Futott az ide-oda TW, sajnos jobb híján a mi területünkön.
Ezt akár ki is használhattuk volna, közösen, együtt, összehangolva: kiütve a macikat, segítve az eszlovák csatát, majd reményteli módon RW-be fogni eSzlovákia ellen. Lett volna hosszútávú értelme? Nem biztos, fogalmazzunk így. Lett volna egy kis sikerünk? Mindenképpen. Össze tudtunk volna játszani a barátainkkal, akik eSzlovákiában voltak éppen hatalmon? Hitem szerint: mindenképpen.

Most már egy új helyzet van.
Mások ülnek a vezetői, sőt, diktátori székben.
Változik-e az ő külpolitikájuk? Fenntartják-e a maci TW-t? Nem tudom.
Mivel semmilyen tájékoztatás nem érkezett a témában, egyszerűen ki kell mondani: Magdika felvetése a hadba lépésről több, mint logikus. Az egyetlen út. Most megmutathatják a tegnapi nap győztesei, hogy rejlik még játék a játékban. Háborúzunk, és megszerezzük az eszlovák területeket.
Közös ütés, közös győzelem, közös siker, közös játék. Közös ség.

Nos, mit gondoltok?Bónusz téma.
Egyértelműen várható majd felszabadítási harc. Részt vettünk már ilyenben, jó móka, aki emlékszik még, cikkben is beszámoltunk róla.
Azt javaslom, a liberálást annak a játékostársunknak a nevével és századával indítsák, aki tegnap névtelenül is rengeteget tett a támadás ellen, két liberálási díjnak megfelelő összeget is kiosztott saját tartalékból CO-ra. Az illetékesek megtalálhatják őt, megérdemelné ezt, igazán.
köszönöm a figyelmet,
DoA