A szlovák puccsról

Day 4,811, 05:16 Published in Hungary Slovakia by goobee
Kedves e-magyar polgárok!

A tegnapi nap folyamán tankjaink egy csoportja – ráunván a macedón megszállás kilátástalanságára – úgy gondolta, hogy új játékélményt keres.

Azt találták ki nagy unalmukban, hogy megpuccsolják a szlovákiai magyarokat és a szlovák hafhaf kezére játsszák át az országot.

Just for fun.

Hogy kiszúrjanak a szlovákiai magyarokkal, bosszúból.

Mert kell nekik egy medál.

A puccsban az alábbi daliás huszárok vettek részt: dr.ago14, rronin, shawnkaa, Mastercard és Domv.

A küzdelem egyenlőtlen volt, de azért a szlovákiai magyarok nem adták meg magukat, hanem szembeszálltak a puccsistákkal.
A harchoz anyaországi, és egyéb külhoni magyarok is csatlakoztak.

Főként a 4. légi körben alakult ki nagy küzdelem, melyet a könnyű győzelemre számító puccsisták ezerszám elégetett csokival végül megnyertek. Rronin egymaga 11 milliót sebzett a makedónok, ja nem, a szlovákok ellen.
Shawnkaa 7 millió , Dr.ago14 6 millió Mastercard 4 milliót tankolt el,összesen 30 milliót. Nem lett volna jobb helye ennek a sebzésnek a makik ellen?

Hogy mi lesz a puccs után?

A szlovákiai magyarok, – ahelyett, hogy ők irányítanák az országot – a puccsistáknak köszönhetően kaptak a nyakukba egy szlovák diktátort. Hogy ő mit fog kezdeni ezzel a helyzettel, az még kérdéses.
De az tény, hogy Szlovákiát többé már nem a magyarok irányítják.

Magyarország mit nyert ezzel? Semmit. Akik harcoltak a puccs ellen, azok elégettek egy csomó csokit. A puccsisták szintén.

És mit szólnak mindehhez a makedónok?

Röhögnek a markukba!