Попис 2021 на е-Македонија!

Day 4,810, 05:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Georg the macedonian

Со оглед на состојбите на нашата еМакедонија, оваа година сметам дека треба да направиме евиденција на активните играчи и нивната сила. За формирање долгорочна стратегија и очекувања со оглед на состојбата сега.

Затоа ќе ве замолам во комент да се изјасните доколку сакате!

Пријателски поздрав,
Завод за статистика на еМакедонија