СПЕЧЕЛИЛИТЕ от "Опит за психо-портрет - помагайте!"

Day 4,808, 10:05 Published in Bulgaria Bulgaria by Krum III

В предишната статия зададох един риторичен въпрос или както се казва зададох отговор. Не цитирах име, но той реши да се покаже на всички.

Двама от участниците изразиха почти сходни мнения и тъй като не отговориха точно на въпроса, получават две втори награди. Но пък мненията им са в десятката, и затова наградите ще са с размера на първата, т.е. по 50 танка К7.

Това са и техните отговори:
iozata
След 10 години в играта бих казал, че на тези дето им пука феърплея им е в кръвта, независимо дали са приятели или врагове.
Бакалите няма да ги коментирам.
Наздраве!


SonOfTangra681
Играта е за да се забавляваме, а не да, за да "ебем" еСънародниците си. Но виж, някои от това се забавлявате, също като в РЖ.

манталитет, кво да правиш. Поне още 100 години ще ни ебат в РЖ, щото сме мноог убави. Дано стане една гражданска война в близко бъдеще ама надали.


Това може да не е целта на играта, но е смисъла ѝ - да играем заедно срещу "враговете" и да сме честни един към друг. А, който не може да допринесе с нищо и силите му стигат да руши играта на другите, подсмърчайки в ъгъла и избухвайки в "истерични писъци" от време на време, е недостоен дори за съжаление.

Първа награда съвсем протоколно отива при единствения отговорил на въпроса и спазил буквата на правилата за участие. 🙂 Ето го и него:

Gancho Balkanski
Ако му беше през гуя/муя нямаше да пише коментари, да води кореспонденция, да прави психопортрети и т.н., а просто щеше да си го премести .... Явно не му е точно през гуя/муя, а през едно място близо до гореспоменатото. А когато гуя/муя опре до задника/гъзо, тогава нещата стават страшни. Освен ако нямаш уклон в лево, но и тогава може да е страшно, но по един друг начин 🙂
За понеделник сутрин мисля, че е достатъчно написаното.

ПП: Ако спечеля танковете ... знаеш ли какво е кешбек? 😉
ПП2: Това с медалите никога не съм го разбирал. Но пък 5 злато си е някакви пари, а ако така или иначе ти трябва...


Приятна игра на всички... кой как може!