costin1989 si-a dat demisia din congres! Cu cine s-a certat?

Day 4,651, 00:55 Published in Romania Romania by The Rohirrim
Salutare, eRepublik!

Cum ziceam in articolul precedent, pentru care imi este lene sa pun un hyperlink cum ar fi frumos si profi, incerc sa mai revitalizez presa din eRo. Cum nici nu m-am intors bine si habar n-am ce dracului se intampla cu evenimentele astea, cu tara, de ce nu are eRomania MPP-uri, cu legile cu toate draciile, deja am facut o boacana si am dat peste fratele Infatulus la BH. As dori sa folosesc aceasta oportunitate sa imi cer scuze fata de el si fata de alti buni cetateni daca au fost cazuri, ma linistesc, promit. Sunt si eu la inceput si nu sunt atent. Si mai sunt si prost si sarac, combinatie fatala.

Dupa acest preambul care nu are legatura cu titlul articolului, revenim la subiect. Stiu ca pentru scandal sunteti aici, barfe, smecherii. Dar, pana atunci, stati sa mai facem o paranteza.

Am un mesaj pentru un oarecare Liviu Draknea: sefuztule, te roaga fratele tau sa nu mai dai la SH peste oameni care dau un dmg decent, mai ales ca au dat inaintea ta si mai ales ca in celelalte doua divizii de aer este acelasi baiat care a dat mai putin dmg decat mine.

Acuma ca am terminat cu barfo-frustarile astea, ne indreptam spre subiect:BANG! SOC! SI! GROAZA!

Acumaaaa, dragi cititori... nu e ca si cum stiu de ce a demisionat maestro mai sus mentionat, cu cine s-o fi certat, ce l-a suparat si toate intrebarile care iti vin sau nu in cap cand vezi o astfel de notificare.

Daaar, cum eu sunt si jurnalist de investigatie (not!) am zis sa facem o ancheta cum se cuvine si sa aflam raspunsul care ne fierbe in aceste zile toride de vara.

Deci lansez acest call catre toata lumea, haideti sa barfim in comentarii si sa aflam de ce mama dracului a demisionat costin1989!

Toate cele bune dragilor,
The Rohirrim

P.S: Bonus pentru domni via Instagram