Водачи, тайнствени и страстни

Day 4,649, 11:12 Published in Bulgaria Bulgaria by Moma Katerina
Здравейте пак и отново,
съжалявам за забавянето (всъщност надали някой много се интересува де), но истинският живот ме призова
🙂

И така, какви птици и животни се оказаха сред нас.
Лично аз видях кокошка оказа се, че такава няма и кумчо вълчо.

Оказа се обаче, че първите ми 2 статии не се броят, защото били написани преди стартирането на мисията, така че продължавайте с коментарите, моля!
Орел - KrumIII, Guba Otrovna, Audan

Това царствено животно лети високо и е елегантно. Ако си го забелязал първо, ти си фокусиран и прецизн и не оставяш нищо на случайността. Имаш аристократична увереност, тъй като нямаш време за драма и други подобни незначителни неща. Ти си смел и не се страхуваш да „посрещнеш“ непознатите неща сам.

Пеперуда - Andromeda 11

Пеперудата е символ на дуалността на живота. Тя е нежна, известна е с красотата си и преминава през най-тъмните времена в пашкула. Ако това е първото животно, което е привлякло вниманието ти, подобно на пеперуда, ти си очарователeн отвън, но носиш u непобедим дух в себе си.

Куче

Кучетата са най-добрия приятел на човека с причина. Те са лоялни и привързани към хората. Щом ги прегърнеш, са способни да върнат доброто ти настроение в най-тъжните ти моменти. Ако първо си забелязал куче, си мъдра и знаеш какво наистина има значение в живота. Обвързваш се от сърце с хората и каузите и нищо не може да наруши волята ти, след като си взела решение. Но знаеш как да се отпуснеш и да се забавляваш.

Богомолка - demi_m

Богомолка е известна с изключителните си молитвени умения. Нейните силни страни са прецизност и търпение. Тъй като може да остане неподвижна в продължение на часове и да атакува в точния момент, не прави лекомислени действия. Ако си забелязала първо малкото зелено същество, си решителна и имаш силна воля. Хората може би те подценяват, защото не привличаш внимание, но когато дойде моментът, знаеш, че ще излезеш победителка.

Рак

Раците са очарователни и сложни същества. С екзотичните си цветове могат да се прикрият добре, но това е така, защото животът им не е лесен. Ако това е първото животно, което си забелязала, си интелигентна и умна като рак. Външният ти вид лъже, защото животът те е научил на много трудни уроци, но имаш мека душа, която винаги търси любовта.

Вълк - Guba Otrovna, Anchoboy, Akaga, Marco Ace, Radoclub, Nikoy, Moma Katerina

Вълкът се смята за духовен водач заради мъдростта, която носи. Тайнственият, смел и интуитивен вълк може да пази глутницата, но се осмелява да отиде сам в тъмната гора. Ако това е първото животно, което си забелязала, често ходиш по ръба. Търсиш приключения и мистерии. Отказваш да следваш социалните норми и правила. Но когато става въпрос за защита на любим човек, никой не може да бъде толкова жесток и страстен като вас.

Кон - don Bobolino, avitohol17, Sollam, Vestonosec

Роден да бъде свободен и див, конят оценява свободата повече от всичко друго. Тъй като е гордо същество, оставя сърцето си да го води без много шум. Ако това великолепно животно е първото, което си забелязала, носиш див дух. Но, подобно на коня, си повече от готова да помогнеш и да подкрепиш хората. Забавляваш се с близките си приятели и заразяваш с доброто си настроение. Ако трябва да избираш между свободата и любовта, сърцето ти поставя любимите ти хора преди собствените ти нужди.

Петел - Akaga, HenpaxocBauTeXapTuaTa3aGAS, iozata, N.K.Georgiev (?)

Петелът е колоритен, странен и бърз. Той използва острия си ум, за да се движи по нелеки терени, а когато стане трудно, всичко, което трябва да направи, е да прелети над дребната досада. Ако си видяла първо него, си остроумна, умна и опитна. Хората могат да бъдат подведени, защото обикновено си тиха, но често се изненадват. Бориш се без страх и не се страхуваш да вдигнеш шум, когато се случи нещо несправедливо. Ти си естествен лидер, който не се страхува да каже мнението си.

Гълъб - Nikoy

Този посланик на мира е чист, красив и нежен. Но малко се говори за изключителната сила, която тези великолепни птици имат, която им позволява да мигрират, понякога дори и в съседни страни. Ако гълъбът е привлякъл вниманието ти, вероятно изглеждаш тиха и горда, но носиш сила, благодарение на която преживяваш и най-големите си трудности. Ти си мъдра и инвестираш енергията си в изграждането на семейство или общност. Избягваш конфликтите и не позволяваш на малките неща да те разстроят.


Ако не съм разбрала правилно някого или съм пропуснала някого, пък ви е станало интересно, вижте тук всички животни и описания.

Иначе ми стана интересно, че най-много хора са видели вълка, а за него пише, че е лидер.. много вожд малко индианци?
😉