[T.Alexandrov] Президентско 07.08.2020

Day 4,643, 23:45 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria

Здравейте,

Аз и екипът ми бяхме до тук. Нека следващия продължи!

Колебаех се дали да пиша или не…, но в крайна сметка реших да ви драсна някой ред.

Както знаете мандатът на моя екип започна в началото на „горещото лято“. Един евент, изключително доходоносен и създаващ добри възможности за икономическо развитие на всеки от нас. Жалко е че някои не го осъзнават и до момента, въпреки подробните разяснения в статиите на Sollam и множеството коментари по стените. А може би е въпрос и на желание все пак.

Като казах желание, не мога да не отбележа трудните ситуации в които изпадахме по време на двете кампании с Турция и Франция. Именно апатията на сериозните акаунти, които трябваше да бъдат по-агресивни в битките и находчивостта на „фермерите“ ни изигра лоша шега. Мисля, че можехме да се справим и с наличния състав, готов винаги за бой, но цената щеше да бъде прекалено висока. Да, опитахме да ползваме и платена щета, но като видях за няколко рунда колко СС отброява брояча реших, че няма смисъл да се харчат пари залудо. Така или иначе периодът на окупация и на двете страни вдигна значително детерминацията на отделни региони, достигайки около 1.35%, което наистина си беше кауза пердута. Дори и да спечелехме даден регион след това той много бързо се освобождаваше.
Съюзниците от Астерия доколкото им беше по силите се отзоваваха в авио рундовете, но Франция, Турция, Унгария, Чили и др. бяха значително по-мобилизирани и в позицията на губещи даваха повече от себе си. Въпреки това Турция първа даде сигнали за прекратяване на военните действия, които след обсъждания в правителството бяха отказани. С Франция не успяхме да комуникираме по-сериозно. Накрая се случи закономерното и след оттеглянето ни от бойното поле те си върнаха свободата. Многократно беше предлагано на съюзници да поемат щафетата и да атакуват Франция, но така и никой не пожела с оправданието, че е време за фермене.

На фона на това съм длъжен да откроя една „звезда“, която ярко блестеше във френските ескадрили. Тя се биеше толкова настървено, прескачаше от рунд в рунд и от чат в чат в търсене на помощ с всички възможни средства за новата си е-Родина, Франция. Тя беше българка, но отказала се от е-България. Едно предателство, което не вярвам, че може да бъде оправдано. И ако е вярна приказката, че предателите си остават такива, където и да отидат може би Акаgа ще я видим някой ден и в e-Турция.

С малки изключения мисля, че успяхме с управлението на ТВ-войните. Битките, не са малко и има за всички, вкл. за руски фермери от най-различни националности. Имаше коментари, че въпреки броя им не са достатъчни, но толкова за сега. Дано в бъдеще да се удвоят и утроят.

След горещи спорове „За“ и „Против“ беше направен МПП с Русия. Един закон, който още буди спорове и всевъзможни тълкувания за вафлички, пътувания и защита от набези, но аз съм твърдо убеден, че можеше да си го спестим и да спечелим от това.

За троловете, с главен художествен ръководител Bakalin (беше се "гътнал", но „възкръсна“, преяждане с банани). Ами вече се поизтъркахте. Всевъзможни хленчещи и агресиращи на моменти кученца, пингвинчета, мишки, мухи, комари и др., които сутрин сте сърдити на себе си, а вечер на цяла е-България. Защо не опитате да бъдете малко по-креативни? Запазете някакво достойнство и правете нещата с повече финес. Стига с това първичното просташко празнословие. Имайте малко уважение към хората. Е-България може да бъде силна, ако съумеете да направите нещо стойностно, а не да храчите и да търсите удоволетворение в непрестанния скандал. Тук визирам и моментните изблици на популизъм и арогантност на представителите на БНФ. Театърът, който спретнахте по време на мандатът ми беше гротески. Кому беше нужен?! Мазохисти ли сте вечно да търпите презрение. Изградили сте си лошо име, опитайте да го промените за да спечелим всички.

За ТОП танковете и ТОП авиаторите, бъдете постоянни, разумни и всеотдайни. Бъдете пример за тези които вървят по вашия път. Благодаря на всички.
И специално искам да благодаря на трима от тях, които грееха за е-България този месец iotz89, Dunpiel и Sollam. Момчета не бяхме достатъчни.

Държа да отбележа! Хазната е пълна, БНБ също. Резервът от танкове и злато се постарахме да бъде увеличен. Приходите и разходите, ще бъдат отчетени в отделна статия от Финансовия министър.

Посланието ми към новия президент е: Опитай да задържиш без сериозни войни до края на "Горещото лято". Нека всички извлечем максимума от него и на есен да бъдем още по-силни. Не повтаряйте стари грешки!!!

С препратка към това, което направи новата френска е-поданичка, ще завърша с думите на един велик българин:

"Ако някой ми каже, че не съм македонец, ще му отрежа езика, ако ми каже, че не съм българин, ще му отрежа главата"

T.Alexandrov
o7