PostGERB-um/СледГЕРБ-ие

Day 4,643, 22:46 Published in Bulgaria Bulgaria by AUDAN

За всички е ясно, че Борисов ще си изкара мандата. А после няма да се кандидатирва повече за премиерския пост, а ще си остане председател на партията си. Някои твърдят, че ГРРБ ще се разпаднела, като Цв Цв активно щял да "помага". Това - последното, се подразбира, но едва ли ще се разпадне, докато Борисов е жив и здрав.

Мен, обаче, ме интересува какво ще стане с България след "ерата ГЕРБ".
БСП не е добрият избор. Другите "леви" - също. Т.нар. "десни" - както "левите". Разбирате защо слагам кавички, нали? А, ако не разбирате, то няма нужда да четете писанията ми.

Протестиращите през годините са били срещу всички налични партии, разбирайки, че всички са различни пипала на един октопод. Или глави на многоглава ламя - избирайте си!
И тук трябва да проумеем, че статуквото се стреми да поддържа положението на всички ни зле, за да могат активните българи да са Навън.

Някой ще каже, че това е единственият начин за един млад човек, завършил ВУЗ да се реализира. Да, Навън в почти половината случаи младите хора се реализират и обещават, че ще върнат "един ден, когато нещата в България се оправят". Но...кой ще я "оправи" нашата България? Възрастните хора ли? Или децата? А може би ще стане чудо и политиците ще се сдобият със съвест? Или пасивната маса работници и селяни ще стане активна?
Не!
Политиците измамиха активната част да отиде Навън , за да си управляват без главоболия.


Изходът! Какъв е изходът ли? Ето какъв!
Всички млади хора трябва да се върнат в България. Да направят партия и ясна програма. После се явяват на избори. Печелят с мнозинство и полагат основата на Новото Българско Възраждане.
Друг начин няма! От хленчене по улици и площади ползва няма. Трябва да се влезе в политиката. Връщайте се! До пролетта има време.

Успех, млади хора!

======================
PostGERB-um/СледГЕРБ-ие
https://www.erepublik.com/bg/article/postgerb-um--2722005/1/20