Vaaleista ja jatkosta

Day 4,643, 14:17 Published in Finland Norway by Gerion Lannister

Vaikka riippumattomat tarkkailijat eivät olekaan vahvistaneet vaalien tulosta, ja mitä tahansa voi tietysti vielä tapahtua, julistaudun presidentinvaalien voittajaksi jo näin vähän etuajassa.

Mielestäni presidentin on oltava arvojohtaja. Kansan opastaja, joka hienovaraisesti ohjaa väestöä kohti parempaa. Osana tätä filosofiaa näen välttämättömäksi sen, ettei presidentti likaa käsiään arkisissa tehtävissä. Tätä varten hallituksessa istuukin innokasta ja ahkeraa väkeä, joiden vastuulla on arjen pyörittäminen.Hallitus 08/2020

ios/zRTx on pää- ja vastuuministeri. Puolan lahja maailmalle on tällä kaudella vastuussa kaikesta arkisesta toiminnasta, kuten sotahulluilusta!

Tywin on varmaan myös hallituksessa, mutta en tiedä mitä se tekee. Ehkä ilmiantaa itse tehtävänsä jos niitä on. EDIT: Tywin on salaministeri. Tehtävänkuva on ilmeisesti liian salainen pressankin korville.

Julle on valistusministeri, jonka vastuulla on opettaa kansaa. Elättelen toivoa että ministeri ehtii julkaista jotain rauhaisaa tekstiä, mutta ymmärrän jos suunnittelu- ja harkintatyöryhmien pyörittely vie kaiken ajan.

Jaime on myös hallituksessa, vaikkei vielä tätä kirjoittaessa ehkä tiedäkään asiasta. Ahvenanmaaministerin tehtävään kuuluu selvittää millaisin keinoin koko maata ravistelevaa Fria Åland! -kysymystä voitaisiin lähteä ratkomaan.

Sinä, arvon lukija, saatat myös olla hallituksessa. Kerro kommenteissa asiasta!


Kiirehdi, hallituspaikkoja tarjolla rajoitetusti!