Imperator bez vojske

Day 4,642, 11:01 Published in Serbia Serbia by NatalijaP

Dragi prijatelji,

Veoma sam iznenadjena kandidaturom tkzv. Imperatora za predsednika drzava,
kao sto mnogi od aktivnih igraca znaju, bila sam clanica AP neko vreme u pocetku moje eAktivnosti,
to je bilo pre nekoliko meseci, u to vreme bilo ga je sramota da se kandiduje za predsednika drzave, i bas sam bila iznenadjena kao novo lice ovde, neko ko sebi daje za pravo da se naziva Imperatorom podrzava na Predsednickim izborima neke tamo sake jada tipa Free Area i Veretis ili kako se vec zove.

Onda sam pocela da cesljam istoriju eSrbije, i videla da je Imperator eSrbije ustvari Lopov eSrbije, koji je svakojakim malverzacijama uspeo da otme Srbiji velike novce. I onda mi je bilo potpuno logicno zasto je Imperator zapravo manji od mahovog zrna.

Sada nakon nekog vremena samozvani imperator nakon neverovatnih novcanih podela uspeo je da skupi veliki broj ljudi, i da postane najaca stranka u Srbiji, to mu je verovatno dalo vetar u ledja i za kandidaturu, ali na srecu jos uvek ima moralnih ljudi koji ce glasati za Partizanovca i spasiti cast Srbije.

Pozivam sve ljude da glasaju na izborima za Partizanovca, na ovim izborima ne sme se biti neutralan, velika bi bila sramota za sve nas da dopustimo pobedu takvom sarlatanu.


Na kraju nikada nisam imala lepo misljenje o njemu, i dok sam bila clanica AP nisam bila zadovoljna njegovom politikom, kada je UeS odlucio da ga podrzi na Kongresnim izborima napustila sam i UeS jer su time dokazali da su isti kao on (Doduse njih ima samo dvoje) pa i nije toliko bitno.


ZATO IZBOR SVAKOG MORALNOG GRADJANINA ESRBIJE MORA BITI: PARTIZANOVAC
Link za glasanje: erepublik.com/en/main/elections
Kao predsednik u toku proslog meseca mi je pomogao vise od svih tkzv. POKRETACA zajedno!


NatalijaP