Кандидатура! Респецт алл, феар ноне! #3

Day 4,641, 15:35 Published in Serbia Serbia by Partizanovac.

Поштовани еСуграђани,

Ево и пети званични пут за својих 11 година еЖивота да се кандидујем за Председника еСрбије. До сада је 3 пута то било успешно, као и мандати који су уследили после тих победа.

Укратко, разлог поновној кандидатури је јасан. Наставак доминације еСрбије како војно тако и финансијски. Одржавање добрих односа у Астерији јер за скоро годину дана од понора до врха све је урађено захваљујући одличним односима са савезничким земљама Астерије. И то треба одржати и за то се борити.

Није све црно и бело. Ако си најјачи, не треба бити само силеџија како би неки радили. Величина је и у давању не само узимању. И то су разлози моје кандидауре. Недозволити егоманијацима да униште оно што смо заједно градили од 0. Где држава напредује, имамо ресурсе, за нове ћемо се борити. Имамо паре на трезору, паре на НБС. Стабилни смо и можемо нове акције да правимо.Што се тиче Владе еСрбије ту ништа нећу мењати.

Премијер - Stefan Mauzer - дошао после моја 2 мандата за време којих је он био МОД. Био сам Премијер у његовој Влади и добру сарадњу не треба прекидати.

Министар одбране еСрбије - ULTRASERB1. - Вук одлично ради, труди се и зато је ту где јесте.

Министар спољних послова - Pheonixian - о Пхеу нећу ни причати, зна се ко је и шта ради.

Гувернер - Strahinic III - започео је пројекте које смо смислили. Одлично их завршио. Добро води НБС и паре не фале! Тако да ту је где јесте!

Министарка образовања - гђa plavaprinceza - без наше министарке ово не би била Влада!

Уз горе напоменуте људе, саветник за војна питања ће бити Panda monium као и други наши велики тенкови.Што се тиче војног дела. Србија се може похвалити са највећим бројем активних ратова. Поседујемо највећи број регија од свих држава и на томе се нећемо зауставити.

До пре месец дана смо држали све земље ЦОДЕ алијансе обрисаним. То је за последицу имало да је неколико земаља поменуте алијансе напустило исту. Прво је отишла Ирска а од скора и Сједињене Америчке државе, са којом је Астерија договорила сарадњу о тренинг ратовима као чување Канаде од напада САД на њу.

Што се тиче војних акција очекује нас вероватно ваздушни напад на Јужну Америку. Тамо би требало да помогнемо земљама Јужне Америке да се ослободе од ЦОДА. Пре свега мислимо на пријатељску земљу Парагвај, као и враћање ЦОДЕ земаља где им је место, да буду обрисане.

Што се економије Србије тиче ради се на планирању нових ресурса. Прво ћемо кренути са ресурсима за храну па ћемо видети за даље шта може да се учини.

Такође, у претходним месецима смо имали акције селидби наших људи и то смо успешно одрадили. Ове акције показују да све већи број људи сели фирме у Србију. Оформили смо нову акцију скупљања државних тенкова за потребе ратова који ће се користити када цене тенкова буду драстично веће него сада.За крај, за Србију се не борим само на папиру него и у рату, за разлику од неких који мисле да само могу да наређују. Није Председник онај који каже ударај и ти војниче биј битке за генерала... Председник је онај који први потегне кад треба!

Тако да гласајте за оног ко се бори за Србију, не за оног ко се бори за себе.

Живела Велика еСрбија!

Поштуј све, не плаши се никог!

Ваш Председник,
Партизановац.