Коментари за мисија, ама мисијава од пред 100 год :)

Day 4,641, 08:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by FILIP VI Makedonski

И така срце јуначко не издржа, па еве ме пак во Ереп-ов. Не дека нешто посебно правам во играва, ама сега сум редовен двокликаш и чат пат редовен мисијаш секој ден. Новиве правила не ги знам баш, ама па се снаоѓа, колку можам .. и да благодарам на помошта.
Што ме натера да пишам статија ... па ја сменив сликата на профилот на весников, па викам ајде ... ќе „чкртнам“ нешто по тастатура, белки некој ќе прочита па ќе лупне тоа што треба за да проверам дали мисијава е сеуште валидна 🙂
Ај со здравје .. следниот пат нема да чкртам по тастатура ... 🙂

Уредникот 🙂