Кандидатпрезидентска - MA30X1CT (номер 3)

Day 4,640, 08:37 Published in Bulgaria Bulgaria by MA3OX1CT

Здравейте! Този месец съм кандидатът на Нова България за президент.

Отново с кабинетът ще поемем страната в тежка ситуация - лято е,
двуклиците се увеличават безвъзвратно с всеки ден, никой не знае какво да прави.

Преди да изкажа позициите си по всички въпроси, ето и кабинетът ми:Чаено министерство -
Министър: Morrpheus
Зам. Министър: dzynka

Военно министерство -
Министър: VESTITEL
Зам. Министър: iozata

Финансово министерство -
Министър: The Nutcracker

Външно министерство -
Министър: MattrimCauthon

Министерство на образованието -
Министър: Alex Zvezdev


РЕФОРМИ

Първото нещо което ще е предложим е промяна на танковата програма. В момента
имаме отчаяна нужда от танкове, тъй като двуклиците стават все повече и повече.
Идеята е да се увеличи финансирането за хората до Легенда 3 и сила над 170к
за сметка на тези с по-малка сила. Това едва ли ще се хареса на всички, но
мисля че ще е ефективно. Специално сега за евента и хората с по-малко сила са доста полезни, но дългосрочно трябва да се инвестира повече в хората с повече сила но по-малко ранк.


Относно външната политика -


ТУРЦИЯ


Тук ще трябва да се движим според ситуацията. Ще ви държа в течение какво се случва, но като цяло има няколко варианта за развитие на ситуацията. Мисля, че НАП в скоро време не е вариант, но ще разгледаме всички възможности.


ФРАНЦИЯ


Е тук е най-сложно. Голяма част от хората съвсем справедливо са ядосани на Французите и искат да им отмъстят по всички възможни начини. Проблемът е, че в момента е евент и имаме шанс да натрупаме тонове злато, който ако не използваме след време ще ни изиграе лоша шега. Не знам дали си спомняте преди малко повече от година, когато по време на евент се източихме до шушка, докато анти-астерия фермеха като ненормални и след време ни наеб*ха с извинение. Мнението ми е, че този път трябва да се научим от грешките си и да не повтаряме този сценарий. Според мен най-подходящо е да договорим оставане във Франция до края на евента с пълно ТВ. Французите знаят, че ако не се съгласят може нещата да тръгнат по неподходящ за тях начин. Нека да използваме евента за фермене, пък след това може да мислим как да действаме с тях 😉 Разбира се, ако се направят на интересни ще говоря с Астерия за незабавно координиране на всички сили на съюза. Все пак да бъде ясно - ако ще скачаме, ще скачаме всички!


АСТЕРИЯ

Не съм играл от доста месеци и не знам как точно стоят нещата организационно в съюза, но със сигурност може да се работи нещата да се подобрят организационно. Винаги съм смятал че трябва всички по оста Астерия-Правителства-Танкове да участват във взимането на решенията, за да може да се вземе правилен консенсус. Ще изкажа позицията си на Астерия, че трябва да се планува предварително и цялостно, а не да се действа спонтанно и на парче. Мисля, че ще получа разбиране, защото и хората в Астерия знаят, че без конкретна схема не могат да се правят каквито и да е действия.


Това е от мен, скоро очаквайте и статия с програмите на отделните министерства!