Elmentem inkább horgászni ...

Day 4,640, 07:37 Published in Hungary Hungary by hokn87
A cím megtévesztő lehet, mert előbb megyek el horgászni, mint bármi mást csináljak (munka, sport, iszogatás, stb.), illetve ha horgászok, akkor is ott a "csodaokosdrágahihetetlenhasznos" telefonom, amely képes arra, hogy ott is letoljam a napi rutint 😉


Miért pont a horgászat?
A karantén alatt igazából nagyon nem lehetett mit csinálni közösségileg és szabadtéren (túrázni szeretek, futni azt nem - lett volna még alternatíva, de a peca illik a legjobban). A horgászni egyedül is lehet és társaságban is. Utóbbit a szigorú szabályok, korlátozások mellett is lehetett tolni, hiszen 2 horgász minél messzebb akar lenni a másiktól (szükség van a nyugalomra, hogy nagyobb halat fogjon, mint a társai), DE minimum 1,5 méterre, ami a javasolt minimum.

Ha ez még nem lett volna elég érv a horgászat mellett, akkor jöjjön még egy-kettő:
-kiskorom óta horgászok (valamilyen formában)
-az elmúlt pár évben igaz kimaradt a programjaim közül, de mindig is szerettem a parton ülni (a legjobb szabadtéri alternatíva számomra)
-a halfogás élvezetes (ha nincs vagy nincs sok kapás, akkor az előző pont miatt már megérte)
-netflix víz & chill
-nem vagyok képernyő előtt 0-24-ben
-lehetőség van alkoholt fogyasztani pl. sört (nem szoktam sokat, csak minimálba tolom) > viszont van egy mondás: CSAK azt nevezhetjük horgászatnak, amikor több halat fogunk, mint ahány sört. (néha nem jön össze, de általában igen)


Okos telefon + horgászat + Erep

Szerencsére a kor vívmányai:
-a megfelelően kiválasztotta telefon (munkára és videózásra is alkalmas, ezért választottam ezt, még csak 7/21-ed részt az enyém)
-a hozzá tartozó viszonylag jó előfizetés (céges számlára, nem flottás, de korlátlan beszélgetés + 7 GB adatmennyiség, jobb áron, mint az előző előfizu)
lehetőséget adnak arra, hogy a vízpartról is menedzseljem az Erep profilomat: napi küldik, meló, szavazás, harc, edzés, stb. Így nem esek ki a napi körforgásból, de azért érezhetően kevesebb lógok rajta, mint amikor egész nap dolgozok vagy lopom a napot a gép előtt.


Összefoglalva: a horgászat sem tudja megakadályozni, hogy letoljam a napi EREP adagomat (amit csak a sok gép előtt töltött idő/munka megszakítása miatt vezettem be). Szerencsére a horgászat pozitív hatásai ennek ellenére is biztosítják az extra energiagyűjtést (a való világban, DE nem a VV by Big Brother-ben) és lelkileg is kiegyensúlyoz.

Jelige: holnap peca. És tényleg: HOLNAP PECA 😉


A következő cikk témája: VCSE vagy V+S+C+E jelentésével fog foglalkozni, mert az előz cikk kommentjei között láttam, DE kellett egy kis idő, mire rájöttem, hogy mit is jelent. (lehet nem azt, amire gondolok, DE akkor legalább lesz sok komment azon a cikken)
Jahh, és a második küldetés, ami kommenteket vár tőlem 3 további cikkre, a következő feltételekkel:
-25 különböző személytől szeretne tőlem kizsarolni kommentet 3 db cikkre
-azért, hogy úgy tűnjön, mintha pörögne a játék közben meg már egy ideje halott.