Odlična vijest! Korona psihopatima dolazi kraj!

Day 4,637, 03:02 Published in Croatia Croatia by Hrvatski Crni Sokol
NAPOKON!

CNN objavio: još 2 tjedna i Rusija će odobriti cjepivo protiv korone!

Napokon! Za koji dan će sve biti uredu dragi moji prijatelji!

Ovce će napokon moći masovno otić na cijepljenje što im je uvik bila velika želja!

Mi ostali koji to ne želimo i koji smo htjeli samo normalan život i mir od svih ovih ludosti i koji smo još ostali normalni nakon svega toga, ćemo se sad napokon moći vratiti nazad u normalan život bez da nas ovi luđaci maltretiraju s maskama i sličnim idiotarijama!

A psihopati koji su smislili i radili na projektu "korona" će sad napokon prestati plašiti ljude i širiti paniku i psihozu po svijetu...no njima se možda ovo i neće previše svidjeti ali mislim, da će na kraju upravo njima ovaj odmor najviše koristiti, jer ovo zlo koje su pokušavali prebaciti na ljude širom svijeta, od teških taktika do strašnih planova kako uništiti što više ljudskih života, smanjiti svijetsku populaciju i slično izgleda da sve to najviše utječe upravo na njih same pa su postali potpuno opsjednuti i ludi a posebno sad kad istina dolazi sve više na vidjelo pa im ne ide sve baš kako su oni to htili i isplanirali! Na kraju su još i shvatili svakakvi Soroši, Bill Gatesi s WHO-om i sličnim orzganizacijama koje se bave zlom, kako se istine ipak ne može kupiti s novcem pa koliko god oni bili bogati! Sad u velikom šoku bijesne, jer koliko god se oni trudili brisati, zabraniti i zaustaviti istinu i ono što njima ne odgovara, sve to svakim danom samo sve jače dolazi na vidjelo!

Kako bilo da bilo, mislim da je ovo jedan veliki korak u naprijed i da možemo svi zajedno proslaviti taj veliki uspjeh i povratak u normalni život!

Tako da samo dajte već ovima cjepiva, jer iako će život biti puno teži zbog svih i svakakvih posljedica toga, barem da imamo mir i da se zaustavi već jednom ovo njihovo maltetiranje!!....spasiba, harašo i do svidaniya!