[Pokret eBeba] - Podjela 20000 rsd + podjela energije!

Day 4,636, 06:00 Published in Serbia Serbia by Serbian TeroristaPozdrav svima o/


Glavni odbor stranke je odlučio da napravi podjelu od 20000 rsd i tim privuče aktivne igrače koji žele da se pridruže Pokretu eBeba. Pridružiti nam se možete OVDE

Uslovi za podjelu su:

1. Da ovim putem pristupate stranci Pokret eBeba,
2. Da u komentaru ostavite broj vašeg glasa,
3. Da, uz broj vašeg glasa, u komentaru napišete:
"Heroji ne mogu sami. Budućnost eBeba je budućnost eSrbije!"

***GO stranke zadržava pravo da preletačima ne dodijeli donaciju. Podjela će se vršiti u roku od 3 dana od izdavanja članka.***Pokret eBeba je stranka koja prvenstveno ima za cilj pomaganje mlađih igrača. Skoro svakodnevno imamo podjele na zidu stranke i uglavnom dijelimo hljeb. Svim igračima omogućavamo učešće u kongresu preko naših koalicionih partnera. GO stranke pomaže donacijama sve članove koji hoće da pokrenu svoju proizvodnju hrane. Pomažemo igrače da ispune svoje misije, da podignu trening centre, pomažemo u vidu savjeta, a isto tako omogućavamo svakom igraču napredak u stranci i učešće u GO stranke u zavisnosti od njihove aktivnosti.Podjela 200q3 hrane za sve eBebe!

Pošto je naša briga prvenstveno o eBebama, ovim putem dijelićemo energiju za sve eBebe koje se jave u komentaru, nebitno kojoj stranci pripadaju!

Jedina dva uslova su:

1. Državljanstvo eSrbije,
2. Da ste 34 nivo ili niži.Da bi učestvovali u podjeli samo se javite u komentaru.

Glas i pretplata nisu obavezni ali su dobrodošli. 🙂Ako vas nešto zanima o Pokretu eBeba ili imate neki prijedlog ili sugestiju, ili želite da donirate sredstva za pomoć eBebama...slobodno nam se obratite putem poruke ili se pridružite našem Telegram kanalu.
Saslušaćemo svaki vaš prijedlog.

Dođite u Pokret eBeba da se družimo i zajedno pomažemo jedni drugima, a prije svega našim eBebama.Heroji ne mogu sami. Budućnost eBeba je budućnost eSrbije!