[Vader] Népszerű emagyarok 2020: Nevezés

Day 4,620, 06:40 Published in Hungary Slovakia by Darth Vader
Idő: 4620. nap, 06:43 (2020. 07. 14. 15:43 CET)
Helyzet: Szlovákia, Bratislava (Pozsony)
Akta: Népszerű emagyarok 2020 júl.
Szevasztok!

Már rég volt ilyen, egészen pontosan 4 éve és pár hónapja. Úgy döntöttem hát hogy megszakítva a mélyinterjús tematikát, ajánlom figyelmetekbe az alábbi formot. A kitöltésével nevezni tudtok számotokra kedves vagy ellenszenves karaktereket, akiket a következő hetekben megszavaztatunk népszerűség szerint. Az egyetlen megkötés hogy magyarok legyenek. ÁP nem számít.

A legutóbbi általam levezényelt 2016-os népszerűségi versenytől annyi eltérés lesz hogy most nem én fogok tankcsomagot adományozni egy szerencsés kitöltőnek, hanem én várom a nagylelkű donációkat. A cikk kiadása Szittyaföldön 2 goldba került, számítok a publikum támogatására. 😃


Upd. number 1: Többen félreértették ezért hadd hívjam fel a figyelmet, ez a cikk még nem a szavazás. Először a nevezésnek le kell zárulni, majd ezt követően (jövő hét) fogom kövi cikkben kiírni a szavazást.

Upd. number 2: Azért jó ha több nevet jelöltök, mert ezáltal "reprezentatívabb lesz" a szavazás. Jobb nem arra várni, hogy majd más biztos nevezi azt a karaktert akire gondoltok, mert ez nem biztos hogy megtörténik. Nyugodtan jelöljetek tehát több nevet, magatokat is, ha kíváncsiak vagytok.The article above is a call for populatory contest in the ehungarian society. Feel free to name a candidate of your own.