Követeléskezelés - 50%-os engedményezés

Day 4,618, 10:43 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Tisztelt ePolgárok!

Hitelezésnél lehetőség van arra, hogy a hitelfolyósító a hitelt felvevővel, azaz a Kötelezettel szemben fennálló követelését másra átruházza. Ezt nevezik engedményesének. Az engedményezéssel az új Jogosult a régi Jogosult (hitelező) helyébe lép.

Röviden:
4 játékossal szemben fennálló 510.000 Ft játékbéli követelésem eladom 50%-os áron.
Várom a jelentkezőket akik 255.000 Ft-ért átvennék ezt a tartozást.
Bárki megveheti ezt a tartozást, kivéve az érintett kötelezetteket.A játékosok a Széchenyi Hitel projektben igényeltek és vettek fel a hiteleket. Link
Dr.ago14 170 000 cc [https://prnt.sc/tcmrhf]
shawnkaa 85 000 cc [https://prnt.sc/tcms18]
Domv 85 000 cc [https://prnt.sc/tcms18]
rRonin 170 000 cc [https://prnt.sc/tcmsg8]

Ezen játékosok fizetési hajlandósága alacsony, ezért adom el a tartozást fél áron.
Az első törlesztőrészlet esedékessé válásakor vezetőjük jelezte, hogy nem hajlandóak a felvett hitelt törleszteni. A következő indokokat adták meg.
- nem hitel volt, hanem ajándékoztam a pénzt [https://prnt.sc/tcm9pl]
- nem hitel volt, csak utaltam a pénzt [https://prnt.sc/tcmlro]
- nincs pénzük törleszteni [https://prnt.sc/tbpxyc] [https://prnt.sc/tbpub5]
- fizettek már, de elutasítottam a törlesztést: [https://prnt.sc/tfq7wy]
- nem érdemlem meg, hogy törlesszenek [https://prnt.sc/tcr6x0]

Ezután következett a zsarolási szakasz: [https://prnt.sc/tgez9d],[https://prnt.sc/tcmbo1], majd a baráti körük el kezdte terjeszteni, hogy a Széchenyi Hitelt csak azért indítottam 2 millióval a saját vagyonomból, hogy őket provokáljam és újabb konfliktust generáljak.

Tegnap elküldtem a 2. fizetési felszólítást: [https://prnt.sc/tg3k4k] amelynek határideje a mai napon járt le. A 4 játékos nem fizetett.

Amennyiben a nem fizető játékosok baráti körébe tartozó játékos venné meg a hitelt, szeretnék 3. személyt is bevonni az ügyletbe. A közvetítő személyen keresztül menne az utalás, mert a fenti kellemetlenségeket nem vállalom a nem fizetőkkel hasonló habitusú emberekkel még egy játékbéli pénzügyi kapcsolatban sem.

Szerettem volna ezt az ügyet békésen lezárni, ezt több alkalommal is jeleztem a kötelezettek felé, de sajnos nem volt erre fogadókészség. Ezt a cikket addig fogom ismételni, amíg valaki fel nem vásárolja ezt a bizonytalan kinnlévőséget vagy a kötelezettek a teljes összeget meg nem fizetik.

fsb1000
ePolgár