Mai am 6 vieti

Day 4,618, 08:47 Published in Romania Romania by Demidicus

Salutare lume,


Profit de revenirea mea in joc si o fac prin a scrie un articol de revenire.Ma rog, scriu articol pe naiba, cateva randuri sa ma anunt viu 🙂...Sunt cativa care m-au cunoscut destul de bine mai ales din UM si partid dar si altii care singur isi mai aduc aminte de mine.

Am avut perioade de implicare in politica, in lupte dar si in partea de divertisment a jocului.

Astfel sper ca revenirea la a 3 a viata..sau a 4 a...cine mai stie, eu sper sa mai am vreo 6 vieti in care sa tot revin. asadar sper ca va fi de durata indiferent de cat de mort e jocul asta prapadit.

Si daca tot am intrat asa direct in toate mi-ar face placere sa ma ocup de partile care m-au atras cel mai mult: politica si divertismentul din sectorul media.

Anunt ca voi candida pentru functia de PP in 42 Tea Party si ma voi ocupa zilnic de promovarea partidului chiar daca nu ajung sa castig eu alegerile.
(Pentru cei din 42 Tea Party- va astept pe chatul vechi din descrierea partidului)

In plus, m-as ocupa si de partea de divertisment desi pare ca nu mai avem cu cine ....e cam pustie partea media in perioada asta.
Poate revenim cu ceva concursuri cu premii, idei de orice...doar sa reusesc sa fac sa merite timpul meu in acest joc...sa nu ma las iar dupa cateva zile!!!


Daca v-am atras atentia si daca doriti sa ma sustineti va astept in comentarii cu idei de promovare media..cu idei de concursuri, etc.
Pentru colegii de partid , va astept cu pareri si comentarii..sa stiu daca se mai misca ceva in partea politica sau o sa ma agit degeaba!

Va multumesc!

Ne auzim curand!
Demidicus