Здраво живо

Day 4,614, 09:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Pakistan by TheTrendoResurrected

Сум ве фатувал у тесно. Таман се уклучив да напишам статија и глеам не ви работе скриптата, треба да се уклучувате сами џдџд ваљда некој жив ќе се најде да ме прочита :/

Пошо планирам да раскрстам со играта си го чистам харддискот од ереп срање, па еве да објавам некои линкови што сум ги чувал за да надополнам историја на еМакедонија https://wiki.erepublik.com/index.php/History_of_the_Republic_of_Macedonia_(FYROM)
и слично
Желба и мотивација одамна изгубив, ако се најде некој бујрум 🙂

Ајде да не должам:
Мој предходник кој напишал веќе 1 том
https://pastebin.com/AFCfrbzU

Македонски ударикик ванчо оти мењал ник
https://pastebin.com/ivhkFtar

анализа од блажо
https://pastebin.com/U2UTzZsD

стандард конгрес заседавање
https://pastebin.com/sXD6ATDH

деловник за работа од шмекерот
https://www.erepublik.com/en/article/-gt-gt-smekerot-lt-lt-1-1912504/1/20

глеам до лани била активна
https://forum.kajgana.com/threads/erepublik-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BC.54117/page-26

је друже зоки бе, лавчино една, ИМПЕРАТОРЕ МАКЕДОНСКИ о7


коа имаше народ за влада
https://docs.google.com/document/d/14u9x60ikON91E8_5skMwxi_PjHSblOrUImCYdE4Dj6Q/edit

еМКД правилникот
https://pastebin.com/ScUDSWmi

дедо пак неповрзан муабет
https://pastebin.com/RSTt21jt

едит:
прва македонска статија одкако е додадена мкд во играта
https://www.erepublik.com/en/article/1536723

унгарците први ни честитат
https://www.erepublik.com/en/article/1536873

утре дента и прва статија на владата
https://www.erepublik.com/en/article/1538222