Admin lever, scripten ligger på IVA! EDIT: Permanent bannade nu.

Day 4,614, 05:49 Published in Sweden Sweden by Misho

Mina damer, herrar och Maze Putin Stalfitta,


Igår slog admin till och temp bannade spelets näst tyngsta konto samt utvecklaren av eRepublik Stuff skriptet.

EDIT: Dessa konton är nu permanent bannade och med den försvinner stora resurser ur spelet. En lista på andra bannade konton dök upp i flödet igår med men har några busy dagar så har inte kunnat kolla det närmre.
Slut Edit.

Det fick till effekt att skriptet stängdes av.

Idag läser jag shouts om att det andra stora skriptet också i huvudsak stängs ne😛

Leroy Combs one hour ago

[CB] eRepublik:
Auto-Fight DISABLED Today
In light of recent bans Auto-Fight has been DISABLED and script development HALTED until further notice.

Dessa två script används väl av typ 99,5% av alla spelare som använder script?

Anledningen till temp bannen uppges, enligt andra spelare vara att dessa konton slog ett slag i varje ledig strid sista fem minuterna och jag kan konstatera att åtminstone ett av kontona har samlat på sig ytterligare ca 5000 BH-medaljer sedan eventet startade.
Detta är bara vad andra spelare shoutat parat med konstaterad fakta. Admin kommenterar naturligtvis aldrig avstängningar och ska så heller inte göra. Däremot står det oss fritt att spekulera i vilka åtgärder som tas och vi vet ju från egna spelare som nyttjat exploits att de blivit av med allt de förskansat sig och mer där till.

Vi är bara fem dagar in på ett event som erbjuder massiv guld farmning men som ser ut att leda till rena ökenvandringen med massor av tomma strider både i mark och i luften.

Etablerade farmare kommer få slut på bazookas och kommer inte kunna fortsätta farma som de gjort dessa första dagar samtidigt som Q7 vapen inte är effektiva alls. Så spelare som har bazookas och kan köpa ett Maverick Pack kan ha trevliga dagar framför sig.

I övrigt står det skrivet i stjärnorna hur många konton som bara legat och rullat på dessa scripts och om de bara är pausade eller avstängda. Det är möjligt att detta tiltar makten mellan allianser fullständigt och kanske också att hela marknader rasar ihop.

Exempel på spelarreaktioner:

Ihsan the Magnificent
Imagine a place where people making the game more playable and better are getting banned instead of promoted.
Does that look familiar?

D..C
Finally, with scripts down I can easy stay away from spending €€€ on packs... Maybe will leave game all together as I suppose it will get considerably more boring and equally more time consuming.

TheEnlightenedNaor
I just want to see how much the world damage will down in this week, can be intresting.

WhiteLion PT
stuff+ doesn't work, It will be forever?

B I T E R 13
Guys can you stop crying and making drama? If you are tired of the game just take a break and come back later. Oh i forgot you dont want to miss the training and farming..
Also yes, Zordacz and I-G-D banned for making a script for taking free BH's and SH's at late night.
Enough!


Murthu 14
Today's temp ban was a very confident move by the admins.

The type of confidence that makes you ask for a b*owjob from your wife/girlfriend after she has a long tiring day, AND SHE SAYS 'Ok'!!

One of the admins got really lucky, I guess.

zzzingo
LAW AND ORDER!

Så vad händer nu? Ingen vet!

Klart är iaf att många scriptutvecklare nu får tänka till och förmodligen ta ett stort kliv tillbaka och det lämnar mer utrymme till riktiga spelare där jag vet att Sverige, trots att vi själva kanske tror annat, ligger väldigt bra till. Vi har få multikonton och väldigt stor andel genuina konton. Vi har bara lite sommarlov och semester just nu och det är helt okej att tvåklicka sig fram i tillvaron.

Det är så man vinner i längden i det här spelet, sen pausar man tvåklickandet emellanåt och gör små ryck.

För eSverige!
/Misho