Az erep elqrója - a hazug dorong közlönye kapcsán

Day 4,613, 04:46 Published in Hungary Hungary by Eheslo

Megint jöttek, rotyogtattak!

Az elmúlt két hónapban a Tim Paulsen karakterét lenyúló, wudyt eldobó sokadnickes csaló mutyizott, lopott és pusztította eMagyarországot.
Miután a fenyőünnepgeri éceszgéberének rendezett mutyijával lebukott, sikertelen impícset toltak a csaló mutyista ellen, mert a kongadroidoknak annyira tetszet az eltörlés, a bojkott és a puccsita xer, hogy kellett nekik a folytatás.
Hálából a Tim Paulsen karakterét lenyúló csaló eltöröltette eMagyarországot sec perc.

34 napon át nem volt területünk, bónuszunk a dologtalan dorongnál, ami a bandájával még a ciklusa végén is sunyin kussol a sikertelen átadás átvételről, a jetikkel folytatott sunyi alkuikról, bármiről, mert minő meglepetés, a Tim Paulsen karakterét lenyúló csaló az átadás átvételt is elsikkasztotta, nem csak a kasszákat.

De ez csak a hab a xertortájukon, mert sosem hagyják abba a hazudozást.

Amint az a kommentosorok között kiderült, az egyik fék által forszírozott CO botrány mellett még a magyarok RL és erepes ősellenségével, a románokkal is alkudtak a jetik sunyi csicskái, felevelenítve a jetICSicska, a féker mobra, a jetibéke rotyogtató lazo, az asteriaalapító creative, rhual, rhaul gazemberek mocskos hagyományait.

Így tudósít erről fsb, a kommentsorok között elbújva:
"Kértem logot, de nem adott. A hír nincs megerősítve. https://prnt.sc/t1zx10"
A nettó hazaáruló sokadnickes féker csaló vallomása még olvasható.

Ahogy nézem a haladó jeticsicska hagyományt folytatják az aljas utódok, köztük a közlönytelen sunyigma és a dorong nem kevésbé.


Így legalább érthető, miért büszkék a szabálymódosítás és a nyári esemény kapcsán elért "sikereikre".

Antimagyarokkal, csalókkal, jetik sunyi csicskáival eMagyarország sosem lesz sikeres.
Ők a románokat szolgálják 11 éve, most is ezt teszik, sunyiban, a népet átverve.

Hiába no, ennyit is érnek.

Vesszen trianon!

Öveket becsatolni!
Zuhanunk tovább!

Eheslo

Ps: csöcsök nincsenek, mert megint egy puccsista samesz lett az elnökötök, akinek a karakterét féltucat becstelen alak húzza-vonja, mint egy ócska bábot és akinek a bandája a románokkal alkudozik rólunk, a hátunk megett.