Το Χθες - Το Σήμερα - Το Αύριο

Day 4,610, 10:05 Published in Greece Greece by Mithridatis
Το Χθες


Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι. Κάποιες από αυτές μας αρέσουν και άλλες όχι. Μόνιμο πρόβλημα, που μας έκανε αδύναμους απέναντι στην προσέλκυση νέων παικτών, ήταν το χάσμα που υπήρχε μεταξύ μας εξαιτίας του strength. Αυτή η κατάσταση επιδεινωνόταν εξαιτίας του Maverick Pack που επιτρέπει σε αυτούς που το έχουν αγοράσει να εναλλάσσονται μεταξύ των Divisions.

Το Σήμερα


Από χτες υπάρχει ένα event που θα διαρκέσει δύο μήνες και μάλλον ήρθε για να μείνει. Κατά τη διάρκεια του event έχουμε ένα διαφορετικό Military module. Εξακολουθούν να υπάρχουν τα Divisions αλλά η αεροπορία αποτελεί μέρος των Divisions, άρα έχουμε 5 συνολικά και σε κάθε νικηφόρο γύρο κερδίζουμε 20 πόντους. Κάθε γύρος μάχης εντός ενός Division έχει τρία sectors, ένα Standard (το παλιό που ξέρουμε τόσα χρόνια) και δύο ακόμα που χαρακτηρίζονται από τα Terrains Industrial, Urban, Suburbs, Airport, Plain, Wasteland, Mountain, Beach, Swamp, Mud, Hills, Jungle, Forest και Desert. Για να πολεμήσουμε στα νέα Sectors πρέπει να «σπάσουμε» το strength (skill points πλέον) μας στα νέα Terrains. Έτσι αν fullάρουμε όλοι το ίδιο terrain έχουμε το ίδιο hit. Άρα τα μικρά strengths μπορούν να παίξουν ισάξια με τα μεγάλα και τα παλιά accounts.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το event μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο του DiMlTRiS.

Το Αύριο


Όπως ξέρετε πριν ένα μήνα μείναμε χωρίς περιοχές και για αυτό ήταν αναγκαία η Δικτατορία, προκειμένου να έχουμε με κάποιο τρόπο τις επιλογές που έχει διαθέσιμη η Κυβέρνηση. Αυτό με ανάγκασε να ασχοληθώ με τη Διοίκηση της eGreece. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες ανεξαιρέτως τις προηγούμενες Κυβερνήσεις γιατί πραγματικά απαιτεί πολύ προσωπικό χρόνο. Αφού γνώρισα καλύτερα κάποιους συμπαίκτες μας, άλλους νεότερους και άλλους παλαιότερους, τόσο στο παιχνίδι όσο και ηλικιακά, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο και να βγάλουμε την eΧώρα μας από τη δύσκολη κατάσταση που είμαστε. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται η βοήθεια όλων μας, καθένας από το μετερίζι του. Χάσουμε κερδίσουμε είναι ευκαιρία για όλους να μαζέψουν χρυσό, φανταστείτε ότι κάθε γύρος δίνει 285 χρυσά και κάθε μάχη τουλάχιστον 1.425 χρυσά. Είναι πολλά τα χρυσά Άρη… Κάποιοι θα τα πάρουν αυτά τα χρυσά και θα είμαστε εμείς, αρκεί να ενεργοποιηθούμε περισσότερο, όσο παραπάνω μπορεί ο καθένας. Έτσι και αλλιώς η τεχνολογία μας βοηθάει να είμαστε περισσότερο οργανωμένοι (θα ακολουθήσει άρθρο από τον B I T E R) και να περνάμε όση ώρα θέλει ο καθένας παίζοντας, γελώντας, μαθαίνοντας, γνωρίζοντας….

Εμείς ως υποψήφια Κυβέρνηση θα κάνουμε αυτά που πρέπει, αλλά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε όλοι. Για αυτό σας προσκαλώ να δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι και να κερδίσουμε όλοι δίνοντας στην eGreece τη θέση που της αξίζει.

Μέλη Υποψήφιας Κυβέρνησης

alioth
B I T E R
DiMlTRiS
Mithridatis
Precious Box

Σύμβουλοι Υποψήφιας Κυβέρνησης

Drawback
Ektonosiakos
exohoritis
myrmid0nas
Zeus Christou