Πρώτες σεξουαλικές εντυπώσεις (edited 4/7)

Day 4,609, 09:23 Published in Greece Greece by DiMlTRiS

(έγιναν προσθήκες και διορθώσεις όπου χρειάστηκε για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό οποτε κάντε έναν κόπο και ξαναδιαβάστε το ... μέχρι τέλους !!!)

Για να βγάλω άθρο πρέπει να συμβαίνουν ενα απο τα εξης δυο πράγματα, η να είμαι βαθύτατα συγκινημένος η ο γαύρος να σήκωσε καμια κούπα !!!. E ναι συμβαίνουν και τα δυο !!! χo χo χo

Επειδή βλέπω πολλοί ψάχνεστε ρωτάτε τι πως γιατί θα σας απαντήσω σε αρκετά που πείρε το μάτι μου, θα σας πω μερικά tips και γενικά κάποιες πρώτες σκέψεις για το νέο σύστημα μάχης που μας μπήκε σήμερα το πρωί.

Καταρχήν εάν ξύπνησες τώρα, τότε πρώτα διαβάζεις αυτό το άθρο

Το νέο update μάλλον δεν ήρθε για 2 μήνες αλλα ήρθε για να μείνει για έτσι κολλάει και το νέο CAMPAIGN κουμπάκι και οι αλλαγές στην WAR page που έγιναν πρόσφατα.

10 χρονια εδώ στο ερεπ είναι από τις λίγες φορες που συγκινήθηκα, ναι επιτέλους απορώ και εγώ αλλα κάνανε πολύ καλή δουλειά γιατί από ότι φαίνεται ο νέος τρόπος μάχης είναι μανούλα και για νέους και παλαιούς παίχτες.

Καταρχήν όσο Strength έχετε κοιτάχτε να γεμίσετε (MAX ) κάποιο TERRAIN/τερεν ο mithras σας εχει γράψει ποια 7 τερεν να επιλέξετε απο τα 14 που ειναι συνολικά. Οποιος σας αρέσει η σας αρέσουν επιλέξετε απο αυτα τα 7 τερεν, αλλα ΜΗΝ το μοιράζεται για να βγούν πολλά. Aναλογα το DIV που είσαστε εάν μπορείτε ένα terrain OK ένα ... αλλα το γεμίζουμε (MAX ) ξαναλέω βασικό.

DIV1 ==> MAX Strength 20.000
DIV2 ==> MAX Strength 25.000
DIV3 ==> MAX Strength 30.000
DIV4 ==> MAX Strength 40.000

Εαν κάνανε λάθος έχετε 5 δωρεάν φορες να κάνετε reset ότι terrain βάλατε αυτούς τους 2 μήνες που θα διαρκεί το event. Εάν είσαι ξανθια (PM me εαν είσαι καλό) τότε οι ... καλοί μας admins πουλάνε με 50 gold αλλα 10 reset !!!.

Τώρα τι αλλάζει και τι κάνουμε ?? , σε κάθε campaign ο κάθε γύρος θα έχει τις έξεις sectors/μάχες που θα τρέχουν ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ.

3 μάχες αεροπορίας που θα είναι όλα τα DIV. Δηλαδή πλέον δεν θα περιμένετε 3 rounds grounds για να παίξετε στον 4 γύρο αλλα θα έχετε 3 μάχες αεροπορίας σε καθε γύρο !!!.

Για τις ground μάχες θα έχουμε πάλι τα γνωστά μας 4 DIV όπου πλέον θα έχουν 3 διαφορετικές μάχες/sectors να επιλέξουμε που θα ρίξουμε. Έτσι σε κάθε DIV θα υπάρχουν οι έξεις 3 μάχες

Η STANDARD μάχη όπου εκεί θα έχουμε το πλήρες Strength μας. Θα είναι μια μάχη σαν αυτές που ξέραμε, εδώ ειδικα στο DIV4 θα βαράνε οι παλαιοί αυτοί που έχουν πολύ Strength και μεγάλα ranks. Εννοείτε οποιος βαράει σε αυτό το sector θα έχει πάντα το πλήρες Strength του και rank του σε όλα τα DIV.

Και μετά θα έχουμε 2 μάχες/sectors όπου θα είναι κάποια 2 από τα 14 διαφορετικά terrain. Αυτά τα επιλέγει ο αρχηγός κράτους, mod κτλ για αυτό σας γράψανε ποια να βάλετε ελλάδα γιατι θα μπαίνουν αυτά στις μάχες της Ελλάδος.

ΠΩΣ ΝΙΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ
Για να απελευθερωθούμε χρειάζεται να παίξουμε έξυπνα και χρειαζόμαστε όλων την βοήθεια. Διαβάζουμε πριν βαρέσουμε τα μηνύματα από τα παιδιά που ασχολούνται ενεργά με την χωρα και στην συμμαχία

ΔΕΝ αδειάζουμε σε ένα Sectors δηλ στο Standard και 2 τερεν από αυτά που έχουμε επιλέξει, Μπορεί να είναι προτιμότερο, ανάλογα με το Damage του καθενός, να χρειάζεται να το σπάσουμε. Για αυτό ΠΑΝΤΑ ελέγχουμε και τα υπόλοιπα Sectors.

Κάθε γύρος πλέον έχει 20 πόντους

Division I ==> 2 πόντοι
Division II ==> 3 πόντοι
Division III ==> 4 πόντοι
Division IV ==> 5 πόντοι
Αεροπορία ==> 6 πόντοι

Για να πάρουμε τους πόντους από κάθε Division και αεροπορια θα πρέπει να κερδίσουμε σε τουλάχιστον 2 από τα 3 sectors.

Τώρα TIPS, στην αεροπορία το SH πλέον πλερώνει 8 gold αλλα μιλάμε για 3 μάχες ανά γύρο. Έτσι το damage που θα πέφτει για να πάρει κάποιος το μεταλλίο θα πέσει παρα πολύ. Είναι νωρίς αλλα με τα πρώτα που βλέπουμε κάπου στα 10000 με max 20000 damage θα είναι αρκετό πλέον. Εν ολίγοις δεν θα χρειάζεστε να κάψετε καραμέλες και με tα food fights θα θα μπορείτε να παίρνετε μετάλλιο αεροπορία παρα πολλοί.

Εάν τώρα είστε νέος παίχτης η έχετε μικρό str, τότε όπως είπαμε γεμίζετε τουλάχιστον 1 terrain στο DIV που είσαστε, έπειτα εάν ψάχνετε για BH τότε ψάχνετε μάχη που που θα έχει το terrain σας και μπαίνετε εκεί. Πλέον εκεί όλοι θα έχουμε σε αυτές τις μάχες πάνω κάτω το ίδιο damage στην μάχη οποτε θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα πλέον να χτυπήσετε BH.

Εάν μπείτε σε μάχη που έχει κάποιο terrain που δεν το έχετε γεμίσει τότε το damage που θα κάνετε θα είναι .... ανύπαρκτο.

Στις μάχες με αυτα τα 14 τερέν μπορούμε να βαρέσουμε μονο με DEPLOY όχι με το κλασικό παλιό κλίκι κλίκι προσέξτε το αυτό.

Με δυο λόγια οι παλαιοί παίχτες που βαριέστε που είστε 2 clickers που είναι καλοκαίρι και είμαστε χαλαρά δεν αλλάζει απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ για εσάς απλά επιλέγεται τις STANDARD μάχες.

Οι μικροί τους συμφέρει αυτές με terrain το οποίο έχουν γεμίσει να ριχνουν για ground και φυσικά τους συμφέρει να συνεχίσουν να ρίχνουν αεροπορία,

Τα gold που δίνει το παιχνίδι θα είναι πλέον πολλά και μπορούν όλοι να τα κερδίσουν αρκεί να έχουν όρεξη και υπομονή.

Τώρα μερικές χρήσιμες συμβουλές ακόμα που θα σας βοηθήσουν.

Όταν πατάτε το WAR θα βλέπετε την σελίδα με τις μάχες και θα είναι κάπως έτσι

Εάν προσέξετε καλά θα δείτε ότι υπάρχουν κάτι πεντάγωνα με ένα σήμα σε κάθε μάχη.

Το πρώτο ok είναι έχει αεροπλανάκι αρα ειναι αεροπορία όλα καλά το διπλα έχει ένα S το οποιο είναι το STANDARD όπου πάλι όλοι μπορούμε να πολεμάμε.
Τα επόμενα δυο είναι το ζουμί, αυτά είναι τα τερέν που παίζονται σε αυτόν τον γύρο, εάν τώρα έχουμε γεμίσει με Strength αυτό το τερεν το πεντάγωνο είναι πράσινο (τα μπλε βελάκια) εάν είναι άσπρο το πεντάγωνο ΔΕΝ τα έχουμε (τα ροζ βελάκια)

Ετσι γρήγορα με μια ματια ξέρετε σε ποια μάχη μπορείτε να βρείτε ένα τερεν που έχετε γεμίσει με Strength για μπείτε να ρίξετε !!!

Επισης μπορείτε να βρείτε ακομα πιο εύκολα μαχη σε πιο τερέν θέλετε να ρίξετε, απλά πηγαίνετε στην σελίδα WARS και βάζετε ένα ΦΊΛΤΡΟ και θα σας δείξει μόνο τις ενεργές μάχες με τα τερέν που έχετε επιλέξει.

Τώρα για τις ξανθές φίλες μου, και στην ερώτηση πως ρίχνουμε από σήμερα ?

Όταν ανοίγουμε την μάχη και βλέπουμε την μάχη που θέλουμε πατάμε το κουμπάκι CAMPAIGN

Μετά εάν είμαστε λόγο ηλικίας γκαβοί πατάμε το κουμπάκι αριστερά είναι ένα ωραιότατο ZOOM IN και OUT 😛 επίσης για επιβεβαίωση βλέπουμε πάλι το ΠΡAΣΙΝΟ πεντάγωνο άρα ναι θα βαρέσουμε σε τερέν που έχουμε γεμίσει.

Με το ZOOM IN θα δείτε πιο εύκολα τις 3 μάχες αεροπορίας που είναι ανοιχτές και για το δικό σας DIV την standard μάχη καθώς και τις 2 μάχες με τα τερέν, απλά κάνετε κλικ με το ποντίκι σας πάνω στην περιοχή και αφού επιβεβαιώσετε από κάτω ότι επιλέξατε σωστά τότε πατάτε το FIGHT και μπαίνετε στην μάχη.

Εάν θέλετε να αλλάξετε τερέν η θέλετε να πάτε στις μάχες της αεροπορίας και εννοείτε και το αντίστροφο τότε απλά ανοίγετε από επάνω αυτό το menu και όπως καταλάβετε απλά επιλέγεται αυτό που θέλετε για να μπείτε στην άλλη μάχη που τρέχει ταυτόχρονα.

Για δυο μήνες η μάχη που θα έχει το περισσότερο damage είτε αεροπορίας είτε εδάφους θα γίνετε EPIC οποτε εύκολα μπορείτε να πάρετε πολλά PP αυτούς τους μήνες.

Ελπίζω να τα έγραψα απλά και κατανοητά όχι όπως ο BITER 😛

Εάν παρόλα αυτά έχετε ακόμα απορίες καλο θα ήταν μιας και έχουμε μείνει λίγες και για καλύτερη συνεννόηση και παρέα και συμβουλές και απορίες και χαβαλε και τα παντα ολα συζηταμε να μπαίνετε στο telegram που υπάρχει

Το update ξαναλέω είναι καλο και για ένα διάστημα μέχρι τα multi να "μάθουν" να μπαίνουν στις μάχες δε θα υπάρχουν και μουλτοστρατοι στις μάχες, χωρια που με τις μεγάλες αυξήσεις στα ticket τα μouλτο ανιψιά δεν θα είναι για πολλές μετακινήσεις. Και εσείς οι μετακινήσεις με ρέγουλο πλέον τρώνε πολλά GRD.

Με λίγη ασχολία στο ερεπ και χωρίς αγορα πακέτου θα μπορέσετε το καλοκαιράκι όρεξη και χρόνο να έχετε θα μαζέψετε ειτε μικροί ειτε μεγαλοι παιχτες αρκετά εως παρα πολλα GOLD. Κάθε γύρος δίνει 285 χρυσά και κάθε campaign/μάχη τουλάχιστον 1.425 χρυσά, στο χέρι σας είναι πλέον να τα κερδίσετε !!!.

Στα (14) terrain (αυτα με τα κομμενα STR) ρίξτε βόμβες μικρές η μεγάλες εάν έχετε και ειδικά στα μικρά DIV μπορείτε να ρίξετε και τις μπαζούκας έτσι χωρίς να χαλάσετε ενέργεια (με small/big bomb ) θα παίρνετε BH.Και επειδή ξέρω ότι μερικοί δεν θα διαβάστε απόλυτος ΤΊΠΟΤΑ από όσα έγραψα αλλα θα μπείτε για τα παρακάτω, ο Μήτσος δεν χαλάει χατίρια !!!