|MoD| Hot Summer Event

Day 4,608, 23:54 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Ministerul Apararii Moldova


Astazi, ziua 4609, incepe un nou event, Hot Summer, care va dura doua luni. In urma discutiilor cu aliantii si partenerii de TW’s, gov a luat decizia de a ne focusa deploymentul in felul urmator (in ordinea importantei):

1) Airport
2) Industrial
3) Beach
4) Montains
5) Suburbus
6) Swamp

În aceste luni, avioanele și tank-urile, sunt chemați pentru a lupta împreună, cot la cot pentru prosperitatea tarii. Coordonarea va fi cuvântul cheie ca atunci când și unde vă cheltuiți energia va face sau va rupe o luptă sau chiar războiul.

În timpul evenimentului, fiecare rundă a unei campanii va fi disputată atât în diviziile aeriene, cât și în sol. Fiecare divizie va fi formată din 3 zone de luptă distincte și pentru a câștiga punctele de diviziune o țară trebuie să câștige 2 din cele 3 zone de luptă.

Incepand cu astazi, punctajul pentru runda castigata va fi urmatorul :


Air rules

Rundele aeriene vor fi impartite între 3 sectoare (A, B și C) fiecare sector corespunzător unei zone de luptă distincte . Cel mai mare damage pentru o parte dintr-un sector va fi recompensată cu o medalie de Sky Hero, valoarea ei fiind la acest event - 8 gold.

Cetățenii pot alege în orice moment Sectorul cu care se luptă în folosirea Sector Swither sau prin harta campaniei, în același mod în care puteți schimba diviziunile în lupte la sol.

Ground rules

Rundele la sol se vor disputa pe 3 zone de luptă diferite. Pentru fiecare runda vor fi deschise - 2 zone de luptă specifice terenului și o zonă de luptă standard.

Luptele la sol pot fi luptate pe 14 tipuri diferite de teren, insa cum si s-a anuntat , MD a facut alegerea de a se focusa pe 6 din ele.În timpul evenimentului, abilitatea specifică a luptătorului va fi folosită pentru a calcula daunele lovite într-o luptă la sol, înlocuind puterea din formulă. Puteți atribui unele sau toate punctele dvs. de forță pe terenurile alese . Alocarea punctelor de îndemânare se poate face oricând, atâta timp cât există o forță care nu a fost alocată înainte .

Este important ca la divizunea Ground skill, sa va repartizati pe terenurile mentionate pentru o buna desfasurare si coordonare intre jucatori din tara si alianta. Selectand un teren in dependenta de divizia din care faceti parte, se selecteaza puterea maxima per zona, ulterior este nevoie de confirmat. Este posibil de resetat skill-urile alese , dar pentru aceasta este nevoie de folosit Skill Reset Token. Ele sunt alocate cate 5 din start , dar apoi vor fi posbil de procurat din magazinul de lupta.

Distribuția puterii este limitată, astfel încât puterea maximă a unui jucător din fiecare divizie din fiecare dintre zone este următoarea:

Dacă aveți întrebări, comentarii, sugestii, nu ezitați să scrieți.

o7