Nyári szabályok

Day 4,606, 05:13 Published in Hungary Hungary by 655321
[135]/[4606]Július-augusztus hónapban minden csata minden egyes köre 5 ligában (Div 1, 2, 3, 4 és Légi), azokon belül pedig 3-3 porondon zajlik, vagyis egyszerre megy majd minden csatában 5*3=15 küzdelem, saját hősökkel meg medálokkal. Az egyes ligák 2, 3, 4, 5, ill. 6 pontot hoznak a konyhára egy-egy csatában, és ezeket az kapja meg, aki az adott liga három porondjából legalább kettőt megnyer. Minden ligában (beleértve a légit is) a legnagyobb sebzést felmutató porond epik csatává válik, és vele együtt automatikusan az adott ligához tartozó másik két porond is ugyancsak átvált epikre.

A földi ligákban lesz egy hagyományos porond, és lesz két új terepfajtával bíró porond. A hagyományos porond szabályai a megszokottak. Új terepfajából 14 van, és a meglévő erődet szétoszthatod ezek között; a szétosztott pontok adják majd a sebzésed nagyságát az adott porondon, és ez a sebzés adja a hazafi medál előrehaladásodat is. Csak Deploy módban lehet harcolni az új terepen, tehát a bazuka alkatrészekről le kell mondai, a bombák viszont ugyanannyi sebzést adnak, mint a hagyományos terepen. Amint a napi edzéssel növekszik az erőd, az új pontokat ugyancsak beoszthatod valamelyik terepfajtára; néhány ingyenes, és további vásárolható zseton segítségével teljesen újraoszthatod az erődet. Továbbá az erőt nem lehet korlátlanul egyetlen terepfajtára csoportosítani; divíziótól függően 20-40.000 pont a határ.

Azt, hogy a csatákban milyen terepfajták jönnek elő, a támadó ország vezetői állítják be, gyakorlatilag egy prioritási sorrendet adnak meg, és egy csatában egy porond csak egyszer szerepelhet. Az új terepeken a legenda bónusz nem számít majd a sebzésben. A hagyományos porondon bevitt sebzés marad a régiben, mértékét nem befolyásolja, hogy miként osztod le az erődet. A rangpontokat (az új terepeken, de valószínűleg a hagyományos porondon is) a teljes (hagyományos) erő alapján kalkulálja az oldal.

A légi ligában zajló három porond 8-8 arany jutalmat ad a csata hősének. Magad választhatod meg, hogy a háromból melyikben akarsz harcolni. Minden más marad úgy, ahogy régen volt.

Ennyi.

Frissítés: közben további infókat tettek közzé, ezeket dőlt betűvel toldottam be a szövegbe.
(Tudom, az imént jelent meg cikk a témában, de leszarom. Már elkezdtem írni, úgyhogy kiadom.)