[BeR] Decizie istorica!

Day 4,603, 13:27 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Pastorul zimbrilor

.


Camarazi!
Prieteni, razesi si plebei!

Partidul Basarabia e Romania isi exprima recunostinta si satisfactia pentru voturile acordate echipei BeR in alegerile Congresului din Iunie 2020. Cu suportul vostru, cei mai viteji dintre viteji - opt (!) la numar - au acces in Forul Legislativ al Moldovei. Este o victorie pe care a dedicam tuturor jucatorilor care nu au prins aceste timpuri marete, dar care au stat la bazele crearii statului virtual moldovenesc!

In sedinta din seara zilei de astazi, Biroul executiv al BeR a decis sa-si inainteze candidatul pentru ocuparea functiei de speaker al Congresului. A venit timpul sa ne organizam, sa implementam normele elementare de conduita parlamentara si sa excludem practicile nocive cind un careva jucator sau grup de interese isi impun opinia - astfel obstructionând viata politica din Moldova.

Prin vot unanim, candidatul partidul Basarabia e Romania la functia de speaker a fost inaintat un jucator experimentat si respectat, un om cu viziuni liberale, un luptator necrutator cu nedreptatea … nimeni altul decit Pastorul zimbrilor!

Liderii fractiunilor parlamentare, sefii de partide, membrii Congresului si simplii cetateni sint indemnati sa-si exprime adeziunea fata de decizia inteleapta si istorica a BeR. Opinia se va exprima in comentarii la acest articol. Toti cei care ne vor sustine vor primi cite 100 arme Q7 de la finantatorul Nick Meis, iar rebelei vor fi trecuti in lista neagra a BH hunterilor nostri.

Uniti in jurul Pastorului pentru un Congres cu actiuni in beneficiul poporului!


PS Avem un premiu special pentru jucatorul care va dezlega misterul celor trei cifre: 79 – 49 – 75