[MK] Péntek délutáni remények

Day 4,595, 10:11 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Kedves emagyarok,

A mai nap folyamatosan árgus szemekkel követtem egy, romi-olasz csatát, ami azzal a reménnyel kecsegtett, hogy sikerül magyar felkelést indítanunk Székesfehérvár-CTD régióban.
Röviden annyi történt, hogy a területünkön forgolodó kisvonat "mozdonya", azaz ROM, elszámította magát és túl későn támadta be AOSTA régiót, az olaszok elleni edzőháborúban (TWben) emiatt CTD betámadása csúszott (egyszerre csak 1 régióban folyhat a háború).
Tegnapi nap az olaszok 08:43 kor (erep idő) foglalták el Székesfehérvár-CTD régiót, így tudtuk, hogy az értelmetlen 24 órás szabály miatt, mi csak a mai nap 08:43-kor indíthattunk volna felkelést/támadást ott. Nagyon úgy nézett ki, hogy romi nem fogja tudni időben bátamadni az olaszok által birtokolt CTD régiót, mert fent említett TW csatájuk az olaszokkal (https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/279526) javában zajlott és így felcsillant a remény számunkra. ..péntek délutáni reménysugár...
Normális körülmények közt kb. 1 óránk lett volna elindítani a felkelést (RW-t), de a romi "barátaink" képesek voltak az utolsó földi körben (7ik kör), az alsó 3 divet epikbe verni (a fenti olasz-romi csatában), így másfél órával hamarább zárult a kampány, mert úgye D123-ban dupla pontokat szereztek:
d1 - 1 pont - epik - 2
d2 - 2 pont - epik - 4
d3 - 3 pont - epik - 6
d4 - 5 pont - epik - 10
Ennek eredménye, hogy 7 körrel sikerült zárniuk a csatát (77 + 12 + 5 = 94pont) nem volt szükség a 8ik légis körre.

Megosztottam veletek a történéseket, mert több tanulsága/következménye, is van a dolognak:
-hiába erősebbek nálunk, mégis, mindenáron törölve akarnak minket tartani, sőt a magyar (TP-s) csaták megakadályozásáért képesek komoly áldozatokra...
-hiába erősebbek nálunk, mégis gyávák...nem akarnak harcolni velünk, pedig a hadseregünk egyáltalán nincs csúcsponton, picit (RL) az 1918-as széthullott magyar hadsereghez hasonlít...de így sem akarnak velünk harcolni, szomorú és gyáva cselekedet ez a részükről.
-a másik tanulság/következmény, hogy a romikkal SOHA de SOHA nem fogunk békét kötni, LEGALABBIS ADDIG, amíg én vagyok az elnök.
-a negyedik következmény, hogy EZEK UTAN minden romiktól ellopott BH-t(a területeinken zajló TW-ben) külön jutalmazni fogunk...kérek mindenkit, akinek sikerül egy ilyen, azonnal küldje a képernyőmentést (PS) nekem (https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5470529) és a megszerzett BH mellé 1-2-3-4 (div1234) aranyakat utal ki az eMagyar állam, az "akció" jővő hétvégéig tart és meghosszabítható!!!

Picit más:
Tudnotok kell, hogy már történtek "megkeresések" az ellen országai részéről, ami kb. annyibban merült ki, hogy az ellenfél játékosai tiltakoztak, hogy mi (értsd emagyar játékosok) képesek voltunk az utolsó percben BH-at, SH-at lopni tőlük...ezekre a válaszom annyi volt, hogy amíg itt vannak nálunk megszállóként, addig ennél CSAK SOKKAL ROSSZABBRA számíthatnak (sokkal szervezettebben fogjuk ezt ezután csinálni)...huzannak a fenébe, hagyják itt nekünk a romikat, hadd szorakozzunk velük...

Végezetül megkérek MINDENKIT, hogy a cikk alatti hozzászólásában JELEZZE, hogy melyik div-ben van(MP pakkos =MINDEN DIV), milyen erővel rendelkezik, milyen légi ranggal, jelen van-e telegrammon és ami a legfontossabb kb. mikor és mennyit szokott aktív lenni...mintaként elsőnek én magam beírom a kért dolgokat, kérlek hasonlóképpen cselekedjetek ti is (határidő vasárnap este)...ezekre az infókra azért van szükség, mert megprobálunk 4-5 csapatos reguláris egységeket kialakítani, akik egyszerre harcolva/ütve keserítik meg az ellen életét...részletek a későbbi közlönyben...

Erőt, egészséget és árvízmentes hétvégét kívánok mindenkinek,
WasssDorong eMagyarország elnöke!