Academia de aviatie Decebal II - prezentare program

Day 4,594, 11:00 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Academia de Aviatie

Dupa cum unii isi aduc aminte, anul trecut s-a incheiat un program national de sustinere a aviatorilor Republicii Moldova desfasurat sub egida Ministerului Apararii Nationale.
Acel program s-a incheiat, dar s-a promis o eventuala continuare, ceea ce o sa si intample, incepand de saptamana viitoare, cu unele modificari.
Speram sa aiba un succes mai mare decat primul si sa ajute mai ales pe cei mici sa creasca si sa prinda gustul acestui joc.

Deasemenea o sa incercam sa implementam si un program de mentorsheep pentru un plus de ajutor acordat de data aceasta jucatorilor noi aparuti in joc.
Daca sunt doritori de "jedi masters", de mentori care sa indrume pe cei mici va rog sa ma contactati in joc sau pe telegram.


In acest articol o sa prezentam regulamentul de fuctionare al Academiei de Aviatie.

1. Academia de Aviatie - este un program al Republicii Moldova care sustine si ii ajuta pe aviatorii tarii, in special pe cei mici
2. Killurile in cadrul luptelor aeriene - pentru a beneficia de sustinere in cadrul programului se iau in calcul doar killurile de la luptele aeriene, premierea fiind de 5 cc / kill pentru cei care au rangul pana la Chief Master Sergeant*****, 4 cc / kill pentru cei care au rangul pana la Wing Commander, 3 cc / kill pentru cei care au rangul pana la Group Captain ***** (cu un maxim de 20000 cc / saptamana eRepublik)
3. Calitatea de cetatean al Republicii Moldova - pentru a participa in acest program jucatorul trebuie sa fie cetatean al Republicii Moldova.
4. Ordinele de lupta zilnice - indeplinirea a 7 ordine de lupta pa saptamana aduce un bonus de 10% din suma obtinuta la premierea killurilor (exemplu premiu 20000 cc, 7 ordine zilnice indeplinite 2000 cc bonus = total premiu 22000 cc)
5. Rangul de Legenda la sol sau rangul de Air Commodore la air - oricine se poate inscrie in program atata timp cat rangul la sol este inferior Legenda I si rangul la air este inferior la Air Commodore, deasemenea odata cu promovarea la rangul Legenda I sau Air Commodore, acesta aduce si absolvirea programului
6. Luptele la ordin - lupta la ordin aduce cu sine o premiere separata de 2 cc / kill separat de premierea saptamanala (exemplu premiu 20000 cc, 7 ordine zilnice 2000, 100 killuri la ordin 200 cc = premiu total 22200 cc)
7. Promovarea rangului aerian - orice rang up aerian aduce cu sine 1000 cc bonus care se adauga la premiul saptamanal (exemplu promovarea de la aviator la aviator* = 1000 cc)
8. Bonusuri temporare - in functie de fondurile disponibile se pot oferi bonusuri in orice … bani, alimente, arme, case, pachete speciale.
9. Distrubuirea premiilor - distribuirea premiilor in cadrul programului se face in cursul zilei de marti pentru killurile din saptamana eRepublik anterioara.
10.Prezenta pe TELEGRAM - Pentru o mai buna coordonare si pentru a beneficia de premierea in cadrul luptelor la ordin , prezenta participantilor pe chatul Moldovei este obligatorie - #mdarmy-social https://t.me/joinchat/KACSFVexJ4yubJFWBPsYmg

Programul este susținut la momentul actual in totalitate din donații private:
Didei - 1.000.000 cc
Stephan Condurachis - 250.000
Fond rămas: 1.250.000

Cu respect Stephan Condurachis.