ΦΛΩΡΟΚΙΝΗ 💊

Day 4,593, 01:22 Published in Greece Greece by Makrugiannis
Η πάλαι ποτέ ανθρώπινη λαοθάλασσα της eGreece,μετά την έξοδο (όχι του Μεσολογγίου),αλλά ενός μεσονυκτίου,ομοιάζει πλέον με λιμνοθάλασσα..
Ο αντίστοιχος Κιουταχής,ο εκάστοτε καταναλωτής που μέχρι πρότινος πολιορκούσε τα Q7 προϊόντα εν ριπή οφθαλμού,
ο επονομαζόμενος Q ταχύς,τώρα πια κοιτάζει αποσβολωμένος τα συντρίμμια του market place.
Market no place


O Pasok na goustaroume συγκάλεσε συμβούλιο με σκοπό να αλλάξει το ψευδώνυμό του σε κάτι πιο ρεαλιστικό κι όχι τόσο αναχρονιστικό.
Οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι,στου οποίου το κέντρο δέσποζε ένας τεράστιος πρασινίζων βασιλικός,λογοκρίθηκαν από τους φιλοβασιλικούς και απορρίφθηκαν ως ιδέες νεομαϊντανών.
Ευρισκόμενος σε αδιέξοδο,ο πρόεδρος λίγο έλειψε να φουντάρει από το παράθυρο.
Pasok na fountaroume


Οι ειδικοί σύμβουλοι της κυβερνήσεως,προειδοποίησαν σε άπταιστα Ελληνικά,ότι οι εναπομείναντες eGreeks,έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ,ότι μπαίνουν ντουγρού στις μάχες χωρίς ίχνος φόβου κι ότι γενικά παίζουν σαν να μην υπάρχει
e-αύριο.
Παίζουν χωρίς να υπολογίζουν τους κινδύνους και η εξάπλωσις αυτής της “αρρωστημένης” νοοτροπίας τείνει να γίνει πανδημία.
Πρέπει να τους εμποτίσουμε με φόβο και να τους καταστήσουμε δειλούς,φλώρους!Στην ανάγκη θέσατέ τους σε καραντίνα! προέτρεψε ο αρμόδιος υπουργός της προστασίας του οπλίτη.
Ο ιατρός με τα γυαλάκια αφού συσκέφθηκε με τον εαυτό του,βρήκε τελικά τη λύση,να χορηγηθεί μια μη δραστική ουσία στα ατίθασα accounts.
Η από άμβωνος ανακοίνωση ήταν λιτή και κατανοητή
Φλωροκίνη,δώστε τους Φλωροκίνη!