Oktatásügyi Minisztérium - Beköszönő és tervek

Day 4,592, 11:33 Published in Hungary Hungary by Oktatasugyi Miniszterium
Oktatásügyi Minisztérium - Beköszönő és tervek

Kedves e-Magyar Polgárok!

Ebben a hónapban engem ért a megtiszteltetés, hogy felkértek az oktatási miniszter pozícióra. Ennek apropóján szeretnék néhány mondatban beszámolni a terveimről.

Az elmúlt ciklusokban az oktatási miniszter pozícióból WasssDorong koordinálta a hazánk területén folyó TW-k szabotálását.

Erre a ciklusra én ettől eltérő feladatot kaptam illetve vállaltam, célom egy olyan, cikkekből álló tudástár felépítése, melynek hasznát vehetik a játékba frissen becsatlakozott újoncok, vagy a visszatérő újrakezdők, de akár egy tapasztaltabb játékos is találhat benne számára újdonságot.

A cikksorozatban szeretném feleleveníteni az alapok mellett hogy mire is jók a házak, miért és hová érdemes letelepedni.

Szeretném összefoglalni, miként és hol érdemes holdingot alapítani, cégeket létrehozni és fejleszteni.

Írnék az SH-zásról, az SH etikettről, az elvárt sebzésről, arról, mikor és miként érdemes belevágni.

Végül, de nem utolsósorban a weekly challange-ről is írnék egy cikket, miért érdemes kedden reggel epic csatában ütni, akkor is, ha nem vásároltál pakkot.

A fentieken felül szívesen fogadok minden cikk-ötletet, illetve aki szeretné megosztani bármelyik témában az ötleteit, tapasztalatait, az kérem ne tartsa magában!

Üdvözlettel

goobee

oktatásügyi miniszter