ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΜΠΥΡΩΝ

Day 4,586, 00:01 Published in Greece Greece by Makrugiannis
Η επίσκεψη στις υπεραγορές,
κοινώς σούπερ-μάρκετ,θεωρείται μία πρώτης ανάγκης δραστηριότητα και για πολλούς αποτελεί ένα είδος ψυχοθεραπείας,πολλώ δε μάλλον όταν αυτή γίνεται με το έτερον ήμισυ;!
Δεν θα αναφερθούμε στην ειδική περίπτωση,όπου το αρσενικό στέλνεται από το θηλυκό,να διεκπεραιώσει συγκεκριμένη αποστολή μετά σκονακίου!

Η κοινή αυτή δραστηριότητα,δύναται πολύ εύκολα,να εξελιχθεί από μια ειρηνική πορεία που εξυμνεί τον καταναλωτισμό,σε κρυφό πεδίο μάχης ή ορθότερα σε καταδρομική επιχείρηση,εναντίον ενός ορατού εχθρού,ο οποίος(η οποία εν προκειμένω) προσπαθεί να επιβάλει περιορισμούς στην ελεύθερη καταναλωτική βούληση..
Δεν είναι λίγες οι φορές,που χρησιμοποιείται ακόμη και ένα είδος άρματος(το γνωστό καροτσάκι του σούπερ),για να κατασταλεί η όποια καταναλωτική ατασθαλία,με το πρόσχημα ότι η αγορά συγκεκριμένων και μη πρώτης ανάγκης αγαθών,οδηγεί εκτός οικονομικού προγραμματισμού-προϋπολογισμού.


Διερχόμενοι,αμφότεροι,του διαδρόμου που φιλοξενεί τα αλκοολούχα ποτά, η στάσις(δια τον οδηγό άρματος)φαντάζει επιβεβλημένη.
Η ποικιλία σε μπύρες μεγάλη..
Τυφλά να’χει το Νέτφλιξ.
Θα επιλέξω με την ησυχία μου..
Το άρμα αλλάζει χέρια αστραπιαία,κι εξακολουθεί την προδιαγεγραμμένη του πορεία, δηλαδή με κατεύθυνση προς αδιάφορο διάδρομο.
Κι εσύ κοιτάζεις αποσβολωμένος μια τις μπίρες,μια το άρμα που απομακρύνεται..

Είναι η στιγμή όπου η φύση όλης της δραστηριότητος,έχει πλέον αλλάξει.
Βρισκόμαστε σε πόλεμο!
Μέσα στο μυαλό μου εκτιλύσσονται σκηνές βγαλμένες από το Χόλιγουντ.
Έχω ήδη βάλει φούμο στο πρόσωπο,έχω φορέσει την παραλλαγή μου στο χρώμα του παρκέ και πεσμένος πρηνηδόν σημαδεύω με τη σκοπευτική διόπτρα τον εχθρό που βρίσκεται
προ των μπυρών