[MK] Beköszönő

Day 4,584, 00:11 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Tisztelt eMagyar játékosok!

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztatok nekem, nem fogok sem többet, sem kevesebbet ígérni ezúttal sem, mint a kampánybeszédemben.

A kezdeti és alapvető kormányzati átadás-átvételi rutinfeladatok lassan-lassan befejeződnek, hogy semmi ne állja útját a munkának. Azt gondolom, hogy érdemes megosztanom veletek a vízióm megvalósításának egyes mérföldköveinek, pontjainak felsorolását. Az egyes programpontok külön-külön lesznek részletezve, de azt is szeretném, hogy tudjátok, a mindenkori kormány legfőbb feladatának tekintem azt is, hogy az lekövesse, lereagálja akár az admini, akár a külpolitikai eseményeket, eventeket. Ezek lereagálásában számíthattok a kormányomra, és ez, valamint, az alábbi programpontok fogják adni a kormánymunkánk gerincét.

A következő hetekben - nem kizárólagosan - a kormányom fókuszpontja az alábbi programok kidolgozása, beindítása és fenntartása lesz. A programok céljait a kampánybeszédemben olvashattátok, de bízom benne mindenki számára érthető, hogy főként a hadügyi helyzet javítását, másrészt a játékbantartást, a közösségszervezés célját fogják szolgálni.

Vonatozás-zavaró, blokkóló program
Ennek célja a legegyértelműbb. Akik ismernek, vagy csak olvassák az országfalat tudják, hogy ebben van az egyik legnagyobb tapasztalatom. Azt is látom, hogy több rejlik bennünk együtt, mint amit eddig mutattunk. Azt is gondolom, hogy ehhez érdemes külön motiválási eszközöket bevezetni. Ezért ennek érdekében fogjuk kidolgozni az asteriavonatozás zavarását, blokkolását támogató programot, amit hetente különdíjakkal, juttatásokkal, ezek ingame kommunkiálásával kívánunk elismerni.

A szövetség program
Van egy szövetségünk, ami enyhe szavakkal jellemezve vesztésre áll. De ne tegyünk úgy mintha nem létezne és az elmúlt években a sikereket nem közösen értük volna el. Jóban, rosszban ugyebár. Ne csak azt nézzük mit tehetnek értünk, nézzük mit tehetünk a szövetséggel együtt. Elsőnek lehet érdemes komoly fronot nyitni máshol a szövetséggel és akkor nekünk is több taktikai lehetőségünk lehet. Ennek ismeretében fogom én és a külügyminiszterem képviselni az országot, ennek mentén lesznek a csaták priorizálása kijelölve.

Légi program
Mindenki számára ismert, és hasznos program, de picit máskepp képzelem el mint eddig. A részletek később kerülnek ezügyben is közölve, de szerintem már az is előrelépés, hogy újra lesz biztosítva rá forrás.

Gazdasagélenkitő program
Ez a program az NHA mintájára kerül kialakításra, abban a tekintetben, hogy a cégvásárlást fogja támogatni. Abban markánsan más, hogy a fókuszcsoport elsőkörben a kicsik/újak lesznek, akik aktivitás szerint kerülnek szintén elbírálásra. A kezdő játékosoknál a vastermelő üzemeken túl komoly jelentősége van a q1, q2 élelmiszer üzemeknek, így elképzelhető, hogy erre fogjuk bíztatni őket. Ahogy a többi program esetén is, a részletek, feltétlek külön lesznek kidolgozva, meghírdetve.

Gerillaverseny program
Ezt majd a többi programhoz képest később fogom, a ciklus közepe fele tervezem meghírdetni, akkor is tesztpilot jelleggel. Ha beválik, akkor rendszeresen (hetente) tartanánk ilyen versenyeket.

Kormánylista:

Hadügyminiszter = Raab Donat erepublik.com/en/citizen/profile/1707533
Kormányzó = Economisto erepublik.com/en/citizen/profile/5470452
Miniszterelnökasszony = Heroine17 erepublik.com/en/citizen/profile/4899676
Oktatásügyi miniszter = Goobee erepublik.com/en/citizen/profile/3309212
Külügyminiszter = wwenigma erepublik.com/en/citizen/profile/1470157
Kommunikaciós államtitkár = kipcsak erepublik.com/en/citizen/profile/9545555
Gazdasági minisztérium államtitkár = Szaszi erepublik.com/en/citizen/profile/2645390
Éjszakai hadműveleti felelős = Domv erepublik.com/en/citizen/profile/1304405

FONTOS széljegyzet (jelen pillanatban épp aktuális) - ha elfoglalt magyar eredeti területen vagy figyeld, hogy mennyi a menedzseri munka adója, mert az OLASZOK által megszállt régiókban mellőzni kell a munkát...megjegyzem, hogy ez általában 2-3 naponta szokott előfordulni és kb. 18 órát tart ez az állapot (Székesfehérvár-CTD régiót érinti)...mégegyszer kérlek erre figyeljetek NE CSAK AUTOMATIKUSAN kattintsatok, mint más alkalommal!!!


Tisztelettel és Köszönettel,
kipcsak kommunikációs államtitkár,
WasssDorong eMagyarország elnöke.