Elnöki indulásom

Day 4,576, 12:22 Published in Hungary Hungary by WasssDorong

Sziasztok,

Rég írtam ...Ez a mostani sem az igazi, hisz az elnöki indulásom apropóján ragadtam tollat...izéé...billentyűzetet.
Röviden vázolnám a helyzetünk illetve alább még leírnám azt is, hogy mit szeretnék megvalósítani és azt milyen csapattal.

1.HA röviden akarnám vázolni eMagyarország helyzetét, akkor egyszerűen írhatnám, hogy sz...ar...picit jobban kifejtve az előző "anyagból" jó nagy kupaccal...
A realitás talaján maradva be kell látnunk, hogy egyelőre nem sok esélyünk van újra térképre kerülni illetve tartosan ott maradni. Sajnos a gyászos trianoni 100 éves évfordulóhoz közeledve itt ebben az online játékban sem sokkal rozsásabb a helyzet, mint RL 100 éve volt Magyarországon.
Bár azt sose feledjük, hogy ez csak egy játék és azok, akik már régebb játszák, jól tudják, hogy ez az eltörlés sem tart míg a világ, sőt nemsokára változhat, változni FOG a helyzet.
Ez a helyzet röviden tőmondatokban, ahogy én látom, biztos vagyok benne, hogy vannak AKIK másképp látják/gondolják a dolgokat, de ez természetes, hisz SOKAN vagyunk SOKfélék viszont, ahogy mostani elnökünk is írta "vala": az olyan egyoldalú "párbeszédekbe" nem megyek bele, amelyek nem vezetnek sehová csupán energiapazarlás részemről illetve "perverz" élvezet a másik fél részéről.

2.Amít meg szeretnék valosítani:
-az emagyar társadalom összekovácsolása, legyünk erősek vagy gyengék vagy akár átlagosak, HA EGY iranyába huzzuk a szekér rúdját, az sokkal hatékonyabb tud lenni.
-a szövetségesi rendszerünk megerősítése, megprobálok besegíteni ebben a szövetségnek, akár úgy is, hogy olyan partnert probáljunk a CODE szövetség közelébe hozni, aki jelenleg a kényemes/farmolos Asteria szövetség tagja...a semlegesekkel sajna nehezebb lessz, pedig nekem régi álmom egy lengyel/horvát/görög/magyar szövi...de felületesen ismerve a lengyel vezetők nagy részét ez hiú ábránd marad...
-a terülentünkön folyó 2 vonatozos/körforgós asteria TW, vagyis az általam kisvonatnak nevezett TW =WTD-STD-CTD (irán,olasz,romi) és a nagyvonat TW = SGP-NGP-NH-CH (litván, peru, szerb és romi) nagymértékü zavarása...mindenképp el kell érnünk, hogy ne tudjanak nyugodtan farmolgatni a területeinken, hogy ezt elérjük akár még plusszjutatásban is kell részesítenünk azon emagyarokat, akik BH-t/CH-t/SH-t szereznek ezekben a TW-ben
-célom kell legyen a felszabadulás és egy állandó, de mégis flexibilis bázis kialakítása, hogy a szövetségesi mérleg helyrebillenéséig lélegzethez jussunk, ezt nehéz lessz megvalosítani amíg SZAURON szeme rajtunk van, hisz gyakorlatilag az Asterianak jelen pillanatban NINCS KOMOLY ELLENFELE és egyetlen KOMOLY FRONT sincs ami elvonhatná a figyelmüket, de azért folyton résen kell lennünk, mert a figyelmük lankadhat illetve az Asterian belül is vannak komoly konfliktusok, amíre én személy szerint építenék, megjegyezem, hogy a magyar területen való vonatozás sincs mindenki ínyére...célunk, hogy ne is legyen így, többet veszítsenek, azzal, hogy itt TW-znek, mint amennyi nyereségük van belőle.
-a harci modul leépülése, legalábbis számunkra, lehetőséget nyújt, hogy állami szinten kezdjünk el foglalkozni a lesajnált gazdasági modulallal, itt is ígérhetek állami programot (bár az államunknak igencsak megcsappant a bevétele) amit megválasztásom esetén megprobálunk levezényelni, de ehhez mindenképp segítségre lessz szükségünk, mert ez komoly RL időt igényelő feladat, amit nem sokan képesek/akarnak vállalni.
-egyéni célom még a GERILLA harc népszerűsítése, mert szerintem ez az erep egyik,a gazdasági modulal együtt, méltánytalanul elhanyagolt része...van benne fantázia és fejleszteni kellene, a csataoldal, tegnapi, szét...bar.molása helyett inkább ebbe az irányba kellett volna lépniük a fejlesztőknek...mondom én, dehát ahogy fentebb írtam sokan vagyunk sokfélék...ez a programpont is arra szolgálna, hogy a közösségünket picit összekovácsoljuk ingame-en belüli játékkal (amolyan játék a játékban)
-ha megválasztotok, akkor, a kommunikáció zöme az országfalon fog zajlani, de tudnotok kell, hogy sajnos kémek is tevékenykednek az emagyar társadalomban, így az országfalas+közlönyös kommunikáció nagyon GYORSAN eljut az ellenségeinkhez, ezért mindenképp megtartjuk a telegrammos kommunikációt is, sőt lehetőség szerint megkérek mindenkit, hogy csatlakozzon a magyar telegram szobákhoz (https://web.telegram.org/#/im?p=s1264161579_285096644291762518) DE az országfalas(+ingame) kommunikáció is megmarad.
-fontos továbbra is a légi sebzésünk jó/jobb koordinációja és légiprogramjaink ujjáélesztése, ezen a téren mindenképp előre kell lépjünk, ennek a pontnak is nagy közzösségformáló és megtartó ereje lessz/lehet.

3.Végül, de nem utolsó sorban, a csapatom tagjai, akivel az elkövetkező honapban, megválasztásom esetén, kormányozni fogjuk eMagyarországot:
Hadügyminiszter = Raab Donat erepublik.com/en/citizen/profile/1707533
Kormányzó = Economisto erepublik.com/en/citizen/profile/5470452
Miniszterelnökasszony = Heroine17 erepublik.com/en/citizen/profile/4899676
Oktatásügyi miniszter = Goobee erepublik.com/en/citizen/profile/3309212
Külügyminiszter = wwenigma erepublik.com/en/citizen/profile/1470157
Kommunikaciós államtitkár = kipcsak erepublik.com/en/citizen/profile/9545555
Gazdasági minisztérium államtitkár = Szaszi https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2645390
Éjszakai hadműveleti felelős = Domv erepublik.com/en/citizen/profile/1304405

De minden olyan emagyar segítségét szívesen fogadjuk, aki ezekben a nehéz időkben tud támogatni minket...ha valaki ugy érzi tudna támogatni, az ne habozzon és írjon.

Köszönöm a HMSZ, a Repülösök Pártja, Magyar Légió Párt, Kipcsak Pártja és a Magyar Hazafiak Pártja támogatását!!!

Erőt egészséget kívánok mindenkinek és szép napsütéses GYEREKNAPOT!!!

WASS