Lemondott MasterKard! ICS alakít kormányt?!

Day 4,557, 11:19 Published in Hungary Hungary by Vadaskertbenvok
"Mi a terv?!"
- Random Idézet Generátor
A hóhérok lemondatták az elnököt?!

A mai napon, az eRepublik 4557. napján eMagyarország elnöke, MasterKard hivatalosan LEMONDOTT.

A törvényjavaslat itt érhető el: https://www.erepublik.com/en/main/law/Hungary/233445
Miért mondott le az elnök?


Ma (4557. nap) délután 3 körül MasterKard kiírta ezt a posztot az országfalra:Ebben a posztban több érdekesséag is van:
Ad1: Istencsaszar szlovák, Nevenincsis ciprusi állampolgárságú, ugyan fsb1000 magyar, de ő sem indult a magyar elnökségért májusban. Így ők nem tudnak kormányt alakítani, helyettük Hupákolás lesz az elnök.
Ad2: Az elnök nem bírta el, hogy három ember kommenteket írt.
Ad3: Magdika az elszámolásról tett fel kérdést, amit a kormány tagja elhárított.Hu! Pár órával később a lemondó cikk is megszületett:Ebből a cikkből az derül ki, hogy fsb tudta, hogy van állami fegyver hitel, majd később azt hazudta, hogy nem tudott róla és emiatt MasterKard lemond az elnöki tisztségéről.

Bár az felvet kérdéseket, hogy címnek miért nem azt választotta az elnök, hogy "Lemondok!" vagy valami ezzel egyenértékűt, és miért azt, hogy "eMagyarország hóhérai". A címválasztás minden esetre elég figyelemfelkeltő, csak annyi a gond van vele, hogy a cikkből nem derül ki, hogy mégis miért lenne hóhér fsb, illetve a cikk vége felén feltűnő "játszópajtásai" (vélhetően Istencsaszar és Nevenincsis a korábbi posztja alapján).

A hóhér létükről csak tippelni lehet: Talán azért lenne hóhér fsb, mert egy dologról azt állította többször is, hogy nem tudta, miközben tudta? ICS és NN hóhérsága pedig abban merül ki, hogy "játszottak" fsb-vel?

Leegyszerűsítve a cikket: az elnök azért mondott le, mert három ember kommentelt. Ezzel megdöntve a "kommenteléssel nem lehet háborút nyerni" tézist.
Mégis mi vezetett ide?


Az elmúlt két hónap elég csendesen telt, a kardos kormány próbálta felszabadítani több-kevesebb sikerrel az országot, bár a közlönyök nem voltak olyan sűrűek. Olyan nyugalmas volt ez az időszak, hogy még fsb és mágus is tudott normális hangon beszélni egymással!
Májusban viszont a sikerek már nem igazán jöttek, mert a Asteria bekeményített és rávert eMagyarországra. A kormánynak pedig először a programjai, majd a tervei fogytak el:


Az elmúlt hetek közlönyei.De hogy jön képbe az Állami Tank Kölcsönzés?


A kormány elkövette azt a hibát, hogy ismét elhanyagolta a közlönyöket (az elszámolásról sem született közlöny), és egy fontos lehetőségről, az Állami Tank Kölcsönzésről nem közöltek le semmilyen információt ingame, csak Telegrammon lehetett mindezt megtudni.

A játékon belül csak akkor lehetett ezt megtudni, amikor fsb1000 panaszkodott miatta. Emiatt robbant a bomba és ez kavarta fel az állóvizet.

Szóval itt tartunk: Nintsen közlöny a hitelről és az elszámolásról sem. Aki pedig ezt szóvá teszi, az pedig eMagyarország hóhérja.A kormányzati kommunikáció röviden ennyi: A TROLLOK tehetnek róla, hogy eMagyarország veszít!Természetesen azt a tényt, hogy Plato véglegesen Pay to Win játékká tette az eRepublikot, negligálni kell. Csak a trollok miatt vannak a rossz dolgok.
Mi lesz ezután?


Hupákolás lesz az elnök, és csöcsös közlönyök fognak megjelenni, ha kongresszus megszavazza a bizalmatlansági javaslatot MasterKarddal szemben.


A kongresszusnak csak annyit írok, hogy:
"When Djozike say yes, nobody can say no"A random gif persze nem maradhat ki:

És a nők sem: