Se kongresszus, se TW, eljött hát a Nirvána?

Day 4,509, 12:51 Published in Hungary Slovakia by goobee

Kedves Olvasóim!


Régen ragadtam utoljára billentyűzetet.
Legutolsó, öt hónappal ezelőtti írásomban az összefogás szükségességét hangsúlyoztam, de a politikai közbeszéd olyan színvonalra süllyedt, ami teljesen elvette a kedvem, nemhogy az írástól, hanem még a cikkolvasásról is.

Jelen írásom apropóját az adja, hogy ma zajlanak a kongresszusi választások az e-világban - Magyarország nélkül.

Ez azt jelenti, hogy (figyelem, szarkazmussal erősen átitatott sorok következnek!) teljesült végre a puccsisták legáhítottabb vágya, végre nincs kongresszus, nincs kongresszusi körlevél, nincs az a sok dilettáns képviselő, aki semmihez sem ért, csak értelmetlenül vitatkozik, végre nem szólhat bele senki abba, hogy kivel indíthatunk újabb TW-t...

oh, wait...

nincs ország, nincs TW-sem... Nincs TP-bevétel, nincs farmolás... Megérte ez hát nekünk?

De még mielőtt rámtámadnak a tankok, beleképzelem gyorsan magam a legvérmesebb tankgyűlölő, antipuccsista helyébe is (vigyázat,szintén szarkaztikus leszek)!

Elégedetten dőlhetek hátra a huszonikszedik konga medálommal a zsebemben, hiszen végre jól kiszúrtunk a puccsistákkal, nincs több farmolás, nincs TW-mutyi, most aztán jól megszívták! A sebzés végre mind az igazi csatákba megy, nem pedig a TW-kbe feleslegesen! Elégedett mosoly ül az arcomon....
De nem sokáig tart az öröm, mert a napi rutinomat végezvén hirtelen azt látom, hogy rengeteg pénz fogyott a számlámról...

Micsoda, 25%-os munkásadó? 2 napig nem is érdemes dolgoznom? Amikor mégis sikerül termelnem, és eladnám a piacon, meg azzal szembesülök, hogy nálunk a legalacsonyabbak a kajaárak, alig keresek rajta valamit.
Napi DO-t nem érdemes csinálnom, mert Brazíliáig, vagy Uruguay -ig kell hozzá utaznom. Nincs TP-s csata, nincs az kevéske TP bevétel se, ami most jól jönne, ha már termelni nem tudok.
Ugyanaz a záró kérdés, mint a másik oldalon: Megérte ez hát nekünk?

Itt vagyunk ország és bevétel nélkül, hat megszálló országgal, már-már reménytelen helyzetben.
Mégis egymást marjátok, ahelyett, hogy összefognánk, és közösen harcolnánk ki a felszabadulást. Tegyétek félre a sérelmeket, és kezdjünk el közösen tervet szőni a felszabadulás érdekében!

Az elmúlt hónapok sikertelen próbálkozásai megmutatták, hogy bár derekasan küzdöttünk jelenleg nem vagyunk elég erősek a felszabaduláshoz. Pontosabban a felszabaduláshoz nincs elég tartalékunk.

Ha volt lehetőség RW-t indítani, minden alkalmat megragadtunk, aki éppen online volt, elpuffogtatta, amije éppen volt. Volt, amikor volt esélyünk, de sokszor kaptunk ki szinte nullára.

Be kéne látnunk, hogy tartalékok felhalmozása nélkül nincs esélyünk. El kellene kezdenünk tudatosan gyűjtögetni, és kb. egy hónapig nem is próbálkozni komolyabban. Gyűjtsünk, gyűjtsetek csokit, amennyit csak tudtok, és akkor csapjunk oda, mikor tele a raktár!

A másik lényeges pont, ami szerintem szükséges a felszabaduláshoz, az a szervezettség.

Azt hiszem a legvérmesebb antipuccsista is belátta már, hogy a tankok nélkül nincs felszabadulás. És szükség van egyszerre az összesre. Demokratára, puccsistára egyaránt.

Amikor majd elindul az első komolyabb RW, akkor mindenkinek a csatatéren kell állnia. Létre kellene hozni egy riadóláncot, amin keresztül mindenkit a harcmezőre lehet hívni. Két-három erős karakter tankolása nem lesz elég a győzelemhez! Csak együtt sikerülhet!

Jelenlegi elnökünkről, SzasZiii-ról azt gondolom, hogy szerencsére egy olyan személy, aki alkalmas lehet arra, hogy kibékítse a szembenálló feleket. Szerintem benne meg tud bízni mindkét oldal.

El kell kezdenünk beszélgetni, ötletelni, szervezkedni, mert nem győzöm hangsúlyozni, csak összefogva van esély a győzelemre!