[Dunedan] Az új vonatozás

Day 4,481, 01:20 Published in Hungary Hungary by Dunedan


Előzmények
Tisztelt eMagyar lakosok!

Ezt a cikket azért írom, hogy valami általános rendszert vigyünk be a területünkön történő körforgás megakadályozásában, lassításában, vagy éppen csak nehezítésében. Ezen kívül az Európai hadszíntérről mutatok belátást az olvasó közönségnek.

Elöljáróban annyi sikerült fel lehet mutatni, hogy sikerült Portugáliát kiszorítanunk az eredeti területeinkről, így nem öt ország forog a területeinken, hanem négy. Ez a szerbek/portugálok figyelmetlenségén, és a magyarok aktivitásának volt köszönhető. Az utolsó légi körben látható, hogy észrevették a veszélyt, de már túl későn. Így Portugália kiesett Közép-Európából, csak Dél-Európában vannak területei Bulgáriában és Törökországban.Az új vonatozás
A vonatozási taktikájuk az alábbi módon van kialakítva:
Románia ---> Macedónia
Macedónia ---> Szerbia
Szerbia ---> Irán
Irán ---> RomániaRW felkelés indítás
Érdemes a gyengébb országok mozgását lelassítani, mert ellenük nagyobb az esélyünk győzdelmeskedni, az ő tartalékaikat jobban tudjuk égetni, mint a nagyobb országokét. Ezért az alábbi javaslatom lenne, ha RW-s felkelést akarunk, az alábbi lehetne az általános prió:
Román - Macedón háború: Macedón oldalon ütni.
Macedón - Szerb hábor: Macedón oldalon ütni.
Szerb - Irán háború: Irán oldalon ütni.
Irán - Román háború: Irán oldalon ütni.

TW-s kiütés
Ezek viszont változhatnak, hiszen másik módja is van annak, hogy kiüssük őket az országból. Ez a taktika azonban csak akkor valósulhat meg, ha az elnyomó országnak csak egy területe van az erdeti területeinken/körül. Így sikerült hazaküldeni Portugáliát is. Ebben az esetben viszont megváltozik az általános prió. A két gyengébbik országgal lehet ezt eljátszani, Irán és Macedónia, mivel Románia és Szerbia határosak velünk.
Román - Macedon háború: Románia nyeri
Macedón - Szerb háború: Szerbia nyeri
Szerb - Irán háború: Szerbia nyeri
Irán - Román háború: Románia nyeri

Mindig az adott helyzetet kell nézni, melyikre van esély, melyiknek van a megfelelő feltétele. Nézzük a jelenlegi helyzetre melyiket lehetne alkalmazni. Macedóniának egy területe van, Iránnak kettő. Erre a helyzetre az alábbi taktikát lehetne építeni:
Román - Macedon háború: Románia nyeri.
Macedón - Szerb háború: Szerbia nyeri.
(Macedónia kiütése a TW-jeik kihasználásával)
Szerb - Irán háború: Irán oldalon ütni.
Irán - Román háború: Irán oldalon ütni.
(Csata indítás elhúzása, hogy tudjunk RW-t indítani Irán ellen)Bonyolult, igaz? Én egy hónapig végig ezt figyeltem az akkori vonatozás megakadályozása érdekében.

Irán
Az előző hónaphoz képest Irán elvesztette a RH-s TW-jét Ausztriában. Ha már előző hónapban nem lett volna, akkor már ő se lenne Közép-Európai területeken. Jelenleg Olaszország vette át az Osztrák RH TW-t tőlük.Régi Jugoszlávia
Szövetségeseink még mindig képesek tartani eredeti területeiket a határzár módszerével. Sikerült felszabadulnia Horvátországnak, Szlovéniának és Boszniának. Azonban rögtön segítséget kértek Argentínától, Chilétől és Brazíliától, hogy segítsék tartani a határzárat Szerbia/Románia ellen. Belaruszok (Fehéroroszok) kiestek nem rég Szlovéniából, de már beadták az AS javaslatot ismét, hogy visszakerüljenek.

Tisztelettel,
Dunedan