Az MHP jövője - a múlt árnyai

Day 4,479, 11:28 Published in Hungary Slovenia by fsb1000
Tisztelt ePolgárok!

Még csak 8 napja vagyok az MHP elnöke, világmegváltó terveim nem voltak, de reménykedem, reménykedtem némi változásban. A pártelnöki fő feladatom az lenne, hogy a pártot a TOP5-ben a kongresszusban tartsam.
A pártnak ebben a ciklusban egyetlen fontos programpontot állítottam, nem mást minthogy a következő hónapban a többi kongresszusi párttal együtt, közösen jelöljünk ország elnököt és közösen támogassuk, kormányában valós feladatokat vállaljunk. Az MHP részéről a GM feladatkör ellátását tudnánk biztosítani.

Ez a törekvés veszélybe kerül, ha kiesünk a kongából és helyettünk a KARD kerül be. A puccs után sok hónappal, nem csak a kormányban, hanem a kongában is jelen lesznek.
Erre valós a veszély, mert a KARD ismét, sőt duplán végig szpemmelte a játékosokat (vagy csak az MHP-t?)

Aki úgy érzi továbbra sem szeretné a kardosokat és puccsistákat a hatalomban viszont látni az csak annyit tegyen, hogy a konga választás előtti napon átlép az MHP-ba.
A KARD-os spamlevél alapjáén mindenki eldöntheti az elmúlt hónapok és évek megélt történései alapján, hogy ígéretük mennyire hihető.

"Biztosítani kívánjuk minden érdekszféra jóllétét,"

Ilyet az MHP nevében nem tudok ígérni, sőt szinte semmit nem tudok ígérni, csak türelmet és kitartást a felszabadulással kapcsolatban és készséget, hogy más pártokkal együttműködve aktív elnököt állítsunk márciusban.

Gyertek, lépjetek be az MHP-ba.

Ime a kardos ígéret:

fsb1000
MHP pártelnök
epolgár