Нарисувано с ноти

Day 4,442, 02:29 Published in Bulgaria Bulgaria by Morrpheus
Здравейте, приятели!

Цяла седмица се чудя как да изглежда статията ми за Лабирнта. Чудех се дали изобщо да пиша, но музиката за мен е най-великото от изкуствата и като такова заслужава да бъде почетено. Тъй като поезията никога не е била моя стихия дори не съм си и помислял да се изразя в стихоплетна форма. Мислех обаче да ви нашаря цялата палитра емоции, които музиката може да предизвика в душата ми.

И докато рових из любимите си песни видях нещо, което преобърна мислите ми. Може и да бъркам, но не си спомням някога в тази игра да съм публикувал от любимите на всички статии с женски гърди. Ето че дойде момент да направя нещо подобно по един абстрактен начин. Не очаквайте да залея стената с картинки. Единственото, което искам е да се настаните удобно, да отворите сетивата си и да се отдадете на емоциите, които следващите няколко клипа ще провокират във вас. Има и доста по-красив начин да провокираш въобръжението на околните от това да снимаш две женски гърди, колкото и красиви да са те.

Понеже в такива статии дамите често биват забравяни ето и моят личен комплимент към нежната част от обществото ни:И ако това не е доказателство за магията на музиката...